Home

Kantoor Allseas

Renovatie Allseas kantoor Delft

Heembouw realiseert renovatie hoofdkantoor Allseas Delft
Status
Opgeleverd
Locatie
Delft
Opdrachtgever
Allseas
Architect
MoMent Architectuur en Atelierfront
Omvang
15.000 m2

Allseas is een wereldwijd toonaangevende aannemer in de offshore energiemarkt en expert in het ontwerpen en uitvoeren van grote en complexe offshore projecten. Het kantoor van Allseas is pal gelegen aan de A13 bij Delft. Het dateert uit de jaren negentig van de vorige eeuw, en bestaat uit drie naast elkaar gelegen losse gebouwen. 

Het gebouw was toe aan een duurzame en kwalitatieve upgrade met een hoogwaardig afwerkingsniveau, zodat het weer de allure krijgt die past bij Allseas en de zichtlocatie. De gebouwen zijn met elkaar verbonden door nieuw gerealiseerde trappenhuizen. Het middelste gebouw heeft een fraaie glazen dakopbouw gekregen met gebogen glas en een nieuwe entree met glazen gebogen panelen. Heembouw Architecten deed de complete engineering van het ontwerp van Moment Architectuur en Artelierfront en werkte het ontwerp virtueel uit in BIM. Heembouw voerde de renovatie gefaseerd uit, waarbij het bouwdeel in uitvoering tijdelijk leeg was. De overige bouwdelen bleven in gebruik.

De oplevering heeft plaatsgevonden in september 2022.

Heembouw ontwerpt en renoveert kantoor van Allseas in Delft
Eindfotografie door Laurens Kuipers
8

Heembouw is een zeer professioneel bedrijf met een zeer brede kennis van bouw en constructie. Planning en integratie is hun sterke kant. Ook komen ze met ideeën om dingen anders of beter te doen. Ondanks corona en allerlei leveringsproblemen is er een zeer indrukwekkend stuk werk geleverd.

Allseas Delft
Heembouw realiseert renovatie Allseas kantoor Delft
Gebouw A, B en C zijn opgeleverd!

Project updates

    Volgend project