Home

Vorige week heeft de feestelijke viering plaatsgevonden van de oplevering van het gerenoveerde Allseas kantoor in Delft. Onder het genot van een warm drankje en een heerlijk taartje werd gesproken over de goede samenwerking en de indrukwekkend tijdige oplevering, ondanks alle tegenslagen zoals de pandemie. Na een rondleiding door het gebouw, werd er ter afsluiting geproost met een welverdiend glas champagne. 

Heembouw renoveert kantoor allseas delft

Het kantoor aan de A13 in Delft dateert uit de jaren negentig en bestaat uit drie losse gebouwen van totaal 15.000 m2. Alle verdiepingen zijn tot aan casco teruggebracht en vervolgens heeft Heembouw het volledig nieuwe inbouwpakket verzorgd. De drie gebouwen zijn met elkaar verbonden door nieuw gerealiseerde trappenhuizen. Heembouw heeft het middelste gebouw van een glazen dakopbouw met gebogen glas voorzien; ook de nieuwe entree die is gecreëerd kenmerkt zich door gebogen glazen panelen. Met de duurzame en kwalitatieve upgrade die het pand heeft ondergaan, heeft Heembouw een comfortabel en toekomstbestendig kantoor weten te realiseren, waarmee Allseas weer jaren vooruit kan.

Heembouw renoveert kantoor allseas delft

Heembouw heeft de renovatie per gebouw aangepakt, waarbij het bouwdeel dat in uitvoering was tijdelijk leeg stond. De overige gebouwen bleven in gebruik, wat heel belangrijk was voor de klant.
De klant: “We hebben amper hinder ondervonden van de werkzaamheden en het resultaat is gewoon prachtig. We wisten wel dat het pand zou opknappen, maar het resultaat overtreft onze verwachtingen.”

In juli 2020 is Heembouw gestart met de renovatie van het kantoor van Allseas in Delft. In ruim 2 jaar tijd is het driedelige kantoor compleet gerenoveerd.

Heembouw renoveert kantoor allseas delft