Home

Het distributiecentrum biedt straks ruimte aan verschillende huurders, de verwachting is dat deze in het tweede kwartaal van 2021 de nieuwe locatie kunnen betrekken. De verhuur zal worden verzorgd door de makelaars van Cushman Wakefield en Industrial Real Estate Partners.

Heembouw heeft Aviva vanaf de start ondersteund bij het vinden van een passende en aantrekkelijke locatie. DC Oudeland heeft een gunstige ligging, zo liggen de Rotterdamse luchthaven en haven in de nabije omgeving. Adrien Beuriot, Head of Asset Management, Continental Europe, bij Aviva Investors, vult aan: “De locatie zal aantrekkelijker worden door uitbreiding van de A16 in 2025, waardoor de bereikbaarheid nog beter wordt en de waarde wordt verhoogd”.

Het distributiecentrum is ontworpen door Heembouw Architecten, en voldoet aan alle specificaties die men van een warehouse mag verwachten. Duurzaamheid is hierin meegenomen, het DC zal na oplevering over een BREEAM Very Good certificering beschikken.

Rolf Verdel, Investor Relations Manager bij Heembouw, voegt toe: “Als ontwerpende bouwer met eigen architecten kan Heembouw een investeerder als Aviva Investors van begin tot eind van dienst zijn. Dankzij onze kennis van beschikbare locaties en het hoogwaardige ontwerp van Heembouw Architecten realiseert Heembouw, in nauwe samenwerking met het team van Aviva Investors, een prachtig en courant project."