Home

De 34 woningen die de komende weken worden opgeleverd, behoren tot de eerste fase van Westend. Heembouw zal hier in totaal 103 woningen realiseren, verdeeld over 3 fasen. Fase 2, die bestaat uit 38 woningen, is eind april van start gegaan. De bouw hiervan vordert gestaag: bijna alle betonnen casco’s zijn geplaatst en het eerste ‘hoogste punt’ is bereikt. Westend mag zich in veel belangstellingen verheugen: alle woningen uit zowel fase 1 als 2 zijn verkocht.

Heembouw levert eerste woningen Westend Roelofarendsveen op

70% van de woningen in fase 3 verkocht

Op 15 mei zijn de laatste 31 woningen van fase 3 in verkoop gegaan. Voor deze woningen hebben ruim 250 geïnteresseerden zich ingeschreven. 70% is verkocht en de rest van de woningen staan onder optie.

“Wonen in Westend” wordt ontwikkeld aan de rand van het centrum van Roelofarendsveen, aan de Braassemdreef. Heembouw Wonen en Kennemerland Beheer bezitten elk een deel van de gronden waarop zij zelf hun eigen woningen ontwikkelen en realiseren. De nieuwe wijk ligt in een prachtige groene en waterrijke omgeving en wordt in meerdere fasen gerealiseerd op drie schateilanden: Middeneiland, Westereiland en Oostereiland. De wijk biedt een grote variëteit aan woningtypes met elk unieke eigenschappen. De meeste woningen zijn gelegen aan het water, andere liggen meer in het groen centraal op het eiland. Dit alles maakt dat deze nieuwe woonwijk een plek is waar mensen graag willen wonen.