Deel via LinkedIn

Deel via E-mail

Nieuwbouw 240 woningen in Roelofarendsveen

Heembouw en Kennemerland Beheer (KB) ontwikkelen plangebied “West-End” tot woningbouwlocatie. Hier ontstaat een uiterst duurzame wijk. Gasloos, met deels nul op de meter woningen (nom)  en deels zeer energie zuinige woningen (zen). Wonen in Westend betreft het gebied tussen de lintbebouwing aan het Westeinde in Roelofarendsveen en de Braassemerdreef. In totaal zullen hier ca. 240 woningen worden gerealiseerd. Christoph Kohl Stadtplaner Architekten uit Berlijn tekende voor het stedenbouwkundig plan, dat voorziet in veel groen.

Westend Roelofarendsveen vogelvlucht
In voorbereiding
Roelofarendsveen
Heembouw en Kennemerland Beheer

Informatie project Westend


Eerste contract ondertekend door kopers uit fase 2!

16 juli, 2019

Vandaag is het eerste contract ondertekend door de kopers uit fase 2 in Westend. Zij hebben als eerste hun handtekening gezet voor een mooie twee-onder-één-kap woning aan het water. Dit werd feestelijk gevierd met een stukje taart bij de tekenafspraak. Ondertussen zijn er nog meer tekenafspraken ingepland met andere kopers. Voor de geïnteresseerden: er zijn nog enkele woningen beschikbaar! Bekijk de website voor meer informatie.

1
2
de hele groep met de taart 2.JPG
taart (1).JPG

Verkoop Westereiland gestart!

21 juni, 2019

Zaterdag 15 juni was de start verkoop van het Westereiland. Gemist? Alle informatie staat online op de website! Inmiddels is de inschrijving gesloten en zijn de eerste woningen toegewezen. Nog enkele woningen zijn beschikbaar, bekijk de website voor meer informatie.

1
2
Westend-Roelofarendsveen-verkoop-fase2.jpg
Verkoop Westend 15-06.jpg

Nog 3 woningen beschikbaar op het Middeneiland!

3 mei, 2019

Achter de schermen is de bouwvoorbereiding in volle gang. De aanvang van de bouw van het Middeneiland zal rond deze zomer van start gaan. Er zijn nog slechts 3 woningen beschikbaar. Belangstelling? Bezoek eens de projectwebsite!

1
2
Westend-Roelofarendsveen-laatste-4-woningen-te-koop-saffier.jpg
Westend-Roelofarendsveen-laatste-4-woningen-te-koop-robijn.jpg

Geïnteresseerd?

Bezoek de projectwebsite en schrijf direct in!

woneninwestend.nl