Deel via LinkedIn

Deel via E-mail

Nieuwe uitstraling voor appartementen aan de Duivenvoordelaan

Heembouw heeft 213 appartementen, verdeeld over drie complexen, aan de Wassenaarse Duivenvoordelaan verduurzaamd. De woningen zijn energiezuiniger gemaakt en er zijn de noodzakelijke onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd.

10.0 Klanttevredenheid

"De samenwerking is vlekkeloos verlopen, zeker als je kijkt naar de complexiteit van het project en de hoeveelheid woningen." Woningbouwvereniging St. Willibrordus

Opgeleverd
Wassenaar
WBV St. Willibrordus

Voortgang project


Alle werkzaamheden afgerond - project is opgeleverd

21 april, 2020

Begin april 2020 zijn alle werkzaamheden aan de woningen en algemene ruimten afgerond en is het project opgeleverd. Gemiddeld zijn de woningen van een label F naar een label A gegaan. Daarnaast zijn er diverse onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd en zijn de entrees van de complexen aangepakt.Daarnaast zijn er diverse onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd en zijn de entrees van de complexen aangepakt. Lees hier het volledige nieuwsbericht.

1
4
Van-Duivenvoordelaan-Wassenaar-opgeleverd-WA0023.jpg
Van Duivenvoordelaan Wassenaar
Van-Duivenvoordelaan-Wassenaar-opgeleverd-WA0016.jpg
Van-Duivenvoordelaan-Wassenaar-opgeleverd-WA0019.jpg

Binnenwerkzaamheden afgerond

17 februari, 2020

In Wassenaar zijn de binnenwerkzaamheden van de 213 appartementen gereed. Nu nog de laatste werkzaamheden aan de buitenkant afronden, zodat er begin april een opleverfeestje gegeven kan worden. Het bewonerstevredenheidsonderzoek gaat ook goed: circa 50% is binnen en we zitten nu op een bewonerstevredenheid van ongeveer een 8.8! Onlangs zijn we ook gestart met een extra opdracht binnen dit project, namelijk de verbetering van de drie entrees.

1
4
Van-Duivenvoordelaan-Wassenaar_1198.jpg
Van-Duivenvoordelaan-Wassenaar_1175.jpg
Van-Duivenvoordelaan-Wassenaar_1180.jpg
Van-Duivenvoordelaan-Wassenaar_1188.jpg

College op bezoek!

14 februari, 2020

Dinsdag 11 februari kwamen de burgemeester en wethouders van de gemeente Wassenaar een kijkje nemen bij de werkzaamheden van dit project. Duurzaamheidswethouder Lia de Ridder noemt het project “een heel mooi voorbeeld van verduurzaming dat enkel winst op lijkt te leveren: meer comfort, minder CO2-uitstoot en een lagere energierekening”. Lees hier het nieuwsbericht.