Deel via LinkedIn

Deel via E-mail

Transitie voormalig stadskantoor naar woongebouw

In opdracht van Bouwinvest Dutch Institutional Residential Fund N.V. realiseerde Heembouw Wonen 132 appartementen in het voormalig stadskantoor aan het Rachmaninoffplantsoen in Utrecht. Het duurzame woongebouw ligt in de wijk Welgelegen, een buurt die in transitie is van kantorenwijk naar woonwijk. De directe aansluiting op de levendige woonwijk Oog in Al en de goede bereikbaarheid maakt dit een aantrekkelijke locatie om te wonen. Bij de transformatie naar woongebouw werd de constructie van het voormalig stadskantoor behouden. Het ontwerp is gemaakt door Klunder architecten.

9.0 Klanttevredenheid

"De mate van voorbereiding van het project was erg goed en daarmee was ook de inhoudelijke kennis van project erg hoog, “we kwamen in een warm bedje”. Wat erg plezierig werkt is dat Heembouw niet om de hete brei draaide maar continu duidelijk is." Bouwinvest

Opgeleverd
Utrecht
Bouwinvest Dutch Institutional Residential Fund
Klunder Architecten

Voortgang project


Beelden na oplevering

20 augustus, 2020
1
5
Utrecht-Rachmaninoff-Opgeleverd-9765.jpg
Utrecht-Rachmaninoff-Opgeleverd-9777.jpg
Utrecht-Rachmaninoff-Opgeleverd-9725.jpg
Utrecht-Rachmaninoff-Opgeleverd-9697.jpg
Utrecht-Rachmaninoff-Opgeleverd-9797.jpg

Rachmaninoff opgeleverd!

7 april, 2020

Op dinsdag 7 april is het project Rachmaninoff opgeleverd aan institutioneel vastgoedinvesteerder Bouwinvest. Ondanks de corona-maatregelen heeft, met gepaste afstand en goede hygiëne, de oplevering plaats kunnen vinden. Lees hier het volledige nieuwsbericht.

1
2
Oplevering-Rachmaninoff-Utrecht-.jpg
Oplevering-Rachmaninoff-Utrecht-2.jpg

Eerste deel van de gevel uit de steigers

17 oktober, 2019

Op de bouw zakken we elke twee weken één slag met de steiger en worden de balkons en horizontale gevelbanden gemonteerd. Het resultaat mag er zijn!

1
3
IMG_3260.jpg (1)
Transformatie Rachmaninoff Utrecht bouw voortgang
Transformatie Rachmaninoff Utrecht bouw voortgang