Deel via LinkedIn

Deel via E-mail

Nieuwbouw 157 appartementen

Aan het Verhulstplein in Den Haag heeft Heembouw op de plek van twee leegstaande kantoorgebouwen een nieuw woongebouw en een tweelaagse parkeergarage gerealiseerd. Het nieuwe woongebouw omvat 157 appartementen: 133 vrije sector huurappartementen en 24 koopappartementen.

Opgeleverd
Den Haag
Conradstaete I
Klunder Architecten

Project in beeld


Appartementen in De President opgeleverd

28 juni, 2019

Na een sloop- en bouwperiode van circa 2 jaar zijn donderdag 20 juni de 133 huurappartementen opgeleverd aan Pensioenuitvoerder en vermogensbeheerder MN en werden afgelopen week de eerste sleutels van de 24 koopappartementen aan de bewoners overhandigd. Lees hier het volledige nieuwsbericht.

1
3
Oplevering De President Den Haag Verhulstplein
Oplevering De President Den Haag Verhulstplein
Oplevering De President Den Haag Verhulstplein

Kunstwerk 'Natuur en Techniek' onthuld met lichtshow

18 april, 2019

Afgelopen dinsdag werd bij het project De President in Den Haag het kunstwerk "natuur en Techniek" van kunstenaar Harry op de Laak met een lichtshow onthuld. Het kunstwerk is in oktober 2017 van het verouderde kantoorgebouw gedemonteerd. Het gebouw is daarna gesloopt en heeft plaats gemaakt voor een nieuw woongebouw met 157 appartementen. In de nieuwe gevel is het oude kunstwerk weer teruggeplaatst.

Bekijk hier het artikel van TV-West over de onthulling van het kunstwerk.

1
2
gevelkunst-depresident.jpg
lichtshow-depresident.jpg

Geslaagd relatiebezoek

28 maart, 2019

Donderdag 21 maart bood Heembouw Wonen haar relaties de mogelijkheid om vlak voor oplevering een kijkje te nemen in de nieuwe huur- en koopappartementen. Lees hier het volledige nieuwsbericht.

De President Den Haag relatiebezoek

Meer weten?

Kijk op de projectwebsite

www.wonenindepresident.nl