Deel via LinkedIn

Deel via E-mail

Nieuwbouw 157 appartementen

Het Verhulstplein in Den Haag is nu een kantorenplein; verschillende kantoren staan al langere tijd leeg. De gemeente Den Haag is voornemens hier een woonplein van te maken met veel groen. Conraedstate wil de twee naast elkaar staande kantoren Verhulstplein 14 en 17 slopen en vervolgens 157 nieuwbouw appartementen realiseren: 133 vrije sector huurappartementen en 24 koopappartementen. Deze komen onder de naam “De President” op de markt. Onder de appartementen komt een tweelaagse parkeergarage.

 

Meer informatie: www.wonenindepresident.nl

Artist impression Nieuwbouw 157 appartementen Verhulstplein De President Den Haag
In uitvoering
Den Haag
Conradstaete I
Klunder Architecten

Project in beeld


Kunstwerk 'Natuur en Techniek' onthuld met lichtshow

18 april, 2019

Afgelopen dinsdag werd bij het project De President in Den Haag het kunstwerk "natuur en Techniek" van kunstenaar Harry op de Laak met een lichtshow onthuld. Het kunstwerk is in oktober 2017 van het verouderde kantoorgebouw gedemonteerd. Het gebouw is daarna gesloopt en heeft plaats gemaakt voor een nieuw woongebouw met 157 appartementen. In de nieuwe gevel is het oude kunstwerk weer teruggeplaatst.

Bekijk hier het artikel van TV-West over de onthulling van het kunstwerk.

1
2
gevelkunst-depresident.jpg
lichtshow-depresident.jpg

Geslaagd relatiebezoek

28 maart, 2019

Donderdag 21 maart bood Heembouw Wonen haar relaties de mogelijkheid om vlak voor oplevering een kijkje te nemen in de nieuwe huur- en koopappartementen. Lees hier het volledige nieuwsbericht.

De President Den Haag relatiebezoek

Vooropnamen huurwoningen gestart

1 maart, 2019

Het steiger zakt langzaamaan naar beneden. De afbouw is in volle gang en de vooropnamen van de huurwoningen zijn gestart. Ook het straatwerk is in uitvoering en wordt binnenkort overgedragen aan de gemeente.

1
3
De President in uitvoering Den Haag Verhulstplein
De President in uitvoering Den Haag Verhulstplein
De President in uitvoering Den Haag Verhulstplein

Meer weten?

Kijk op de projectwebsite

www.wonenindepresident.nl