Bosman Van Zaal

Productiefaciliteit met kantoor

detail honingraat kantoor Bosman van Zaal Aalsmeer
entree productiefaciliteit met kantoor Bosman van Zaal Aalsmeer
interieur productiefaciliteit Bosman van Zaal Aalsmeer
Status
Opgeleverd
Locatie
Aalsmeer
Opdrachtgever
Bosman Van Zaal
Architect
Heembouw Architecten
Omvang
13.500 m2 bedrijfshal en 2.520 m2 kantoor
Bijzonderheden
Het ontwerp van het pand kreeg een score van 8,5 in de GPR Bouw-methode en heeft energielabel A++++.
Aantal werkplekken
150

Bosman Van Zaal levert al meer dan een eeuw innovatieve systemen aan vernieuwers in de tuinbouw. De vraag aan ons was om een toekomstbestendig ontwerp voor een moderne productiefaciliteit met kantoor te creëren. 

8.0
Klanttevredenheid

Heembouw is een echt bedrijf, doordat er mensen werken gaan er werkzaamheden goed en fout. Ze onderscheiden zich van de rest, door de manier waarop ze hier mee omgaan!

Marco Braam, CEO Bosman van Zaal

Project updates

    Bosman van Zaal wilde een gebouw waarin ontmoeten en samenwerken dichter bij elkaar zouden komen. Hiervoor is een centrale cascade trap als organiserend principe gebruikt. Deze verbindt letterlijk en figuurlijk de verschillende functies van het pand. Het is niet alleen verkeersruimte maar een echte ontmoetingsplek.

    Rogier Kant, architect Heembouw Architecten

    Tijdens de oplevering bedankt worden door alle Bosman van Zaal medewerkers, die met elkaar op de trap een boog vormden waar wij onderdoor mochten lopen. En dat met luid applaus. Dat hadden we nog niet meegemaakt

    Arthur Straathof, uitvoerder Heembouw
    interieur ontvangst entree trap Bosman van Zaal Aalsmeer
    interieur ontvangst hal Bosman van Zaal Aalsmeer
    interieur kantine Bosman van Zaal Aalsmeer
    zijaanzicht exterieur productiefaciliteit Bosman van Zaal Aalsmeer

    Volgend project