Home

BIJ HANZA

Duurzaam bedrijfsverzamelgebouw

Status
Opgeleverd
Locatie
Amersfoort
Architect
Heembouw Architecten
Omvang
25 multifunctionele bedrijfsruimten

In Amersfoort heeft Heembouw een multifunctionele bedrijfsruimten bestaande uit 25 units gerealiseerd. Dit duurzame bedrijfsverzamelgebouw bestaat uit units tussen de 66 en 370m2 BVO en is ontworpen door Heembouw Architecten. 

Op bedrijventerrein Vathorst in Amersfoort heeft Heembouw op donderdag 9 december 2022 de oplevering gevierd van bedrijfsverzamelgebouw BIJ HANZA. Tijdens de feestelijke oplevering zijn de sleutels van de 25 multifunctionele units overgedragen aan een diverse groep ondernemers. 

De groep lokale ondernemers die de sleutels in ontvangst heeft genomen zal komende maand de units afwerken en in gebruik nemen. Wij wensen ze heel veel succes in hun nieuwe onderkomen. 

Duurzaam bedrijfsverzamelgebouw BIJ HANZA
Bekijk het recent opgeleverde bedrijfsverzamelgebouw BIJ HANZA

Project updates

    Heembouw start bouw bedrijfsverzamelgebouw BIJ HANZA

    Transparante en groene uitstraling

    In het ontwerp van Heembouw Architecten is de buitengevel op de begane grond voor het grootste gedeelte met glas en groengevels bekleed. Dit zorgt voor een transparante en tegelijkertijd groene uitstraling en veel natuurlijk licht in de units zelf. De verticale lamellen maken er door het ritme één geheel van. Door de gevel van de 1e verdieping aan de onderzijde diagonaal te laten verspringen ontstaat er een dynamisch beeld richting de Hanzeboulevard. In het binnenterrein is, door middel van hagen, bomen en graskeien, het groene karakter doorgezet. 

     

    Volgend project