Deel via LinkedIn

Deel via E-mail

15 april 2021

Het kantoor van Allseas, op zichtlocatie langs de A13 in Delft, wordt door Heembouw in fasen gerenoveerd. Afgelopen vrijdag, 9 april, werd het eerste gerenoveerde kantoordeel opgeleverd. Voor de gelegenheid was de entree feestelijk aangekleed en werd een rood lint doorgeknipt als symbolische opening van het gerenoveerde kantoor. Allseas start binnenkort met de inrichten van het vernieuwde kantoor en zal vanaf mei de nieuwe werkplekken in gebruik nemen.

Oplevering Allseas gebouw C DSC_0657 website.jpg

 

De opdrachtgever toont zich erg tevreden over de verloop van de renovatie: 

“We ondervinden bijna geen hinder of overlast van de werkzaamheden en het resultaat is prachtig. We wisten wel dat het pand zou opknappen, maar het resultaat overtreft onze verwachtingen, we kijken dan ook uit naar de volgende fase.” Allseas

Het kantoor van Allseas, dat dateert uit de jaren negentig, bestaat uit drie losse gebouwen met een totale omvang van 15.000 m2. De gebouwen worden met elkaar verbonden door nieuw te realiseren trappenhuizen en krijgen een duurzame en kwalitatieve upgrade. Hierdoor ontstaat een comfortabel, duurzaam en toekomstbestendig kantoor De drie gebouwen, worden na elkaar gerenoveerd. Zodra een gerenoveerd bouwdeel in gebruik is genomen, start Heembouw met de (sloop)werkzaamheden van het volgende deel.

Het ontwerp is van MoMENT Architectuur en Atelierfront. De engineering werd gedaan door Heembouw Architecten, die ook het ontwerp virtueel heeft uitgewerkt in BIM. Strategische partner Lomans Totaalinstallateur is verantwoordelijk voor de installaties.

Allseas is een aannemer met hoogwaardige technologie in de offshore energiemarkt en expert in het ontwerp en de uitvoering van grote en complexe offshoreprojecten. De veelzijdige vloot van zelf ontworpen gespecialiseerde schepen werkt wereldwijd en is voorzien van de meest geavanceerde systemen.

Interessant? Wees sociaal