Deel via LinkedIn

Deel via E-mail

29 april 2020

Vrijdag 24 april is Heembouw gestart met de realisatie van de tweede fase in het nieuwbouwproject Westend in Roelofarendsveen. Fase 2 bestaat uit 38 verschillende woningtypes en liggen op het Westereiland. Door de projectontwikkelaar is op deze dag de spreekwoordelijke eerste paal geslagen.

De feestelijke start werd helaas zonder bewoners en strategische partners gevierd om besmettingsgevaar van het coronavirus tegen te gaan. Om de projectbetrokkenen deze dag wel mee te laten krijgen, was er een livestream via Facebook en Instagram te volgen. Hierop was te zien hoe de eerste paal werd geslagen.

“Wonen in Westend” wordt ontwikkeld aan de rand van het centrum van Roelofarendsveen, aan de Braassemdreef. Heembouw Wonen en Kennemerland Beheer bezitten elk een deel van de gronden waarop zij zelf hun eigen woningen ontwikkelen en realiseren. De nieuwe wijk aan de rand van Roelofarendsveen wordt in meerdere fasen gerealiseerd op drie eilanden: Middeneiland, Westereiland en Oostereiland. De meeste woningen zijn gelegen aan het water, andere liggen meer in het groen centraal op het eiland.


Meer informatie? woneninwestend.nl

 

Interessant? Wees sociaal