Deel via LinkedIn

Deel via E-mail

21 april 2020

In opdracht van woningbouwvereniging St. Willibrordus heeft Heembouw 213 woningen verduurzaamd en verbeterd. De woningen, verdeeld over 3 complexen aan de Van Duivenvoordelaan, zijn van een gemiddeld label F naar label A gegaan. Daarnaast zijn er diverse onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd en zijn de entrees van de complexen aangepakt. Heembouw rondde begin april alle werkzaamheden af.

De 213 woningen zijn rondom geïsoleerd om een beter binnenklimaat te realiseren. Daarbij zijn de bestaande geisers en boilers ingeruild voor een collectief warmwatersysteem. Naast de energetische ingrepen hebben de flats ook een frisse nieuwe uitstraling gekregen. Voor de esthetische ingrepen had Heembouw Architecten verschillende kleurenthema’s opgesteld. De klankbordgroep, waarin de bewoners vertegenwoordigd waren, had samen met St. Willibrordus gekozen voor het thema; zee – strand – bos. Het kleurenthema komt terug in de kleurstelling van de kozijnen en de balkonhekken.

Van-Duivenvoordelaan-Wassenaar-opgeleverd-WA0016.jpg

Na afronding van de werkzaamheden in de woning, is aan de bewoners middels een enquête gevraagd hoe tevreden zij zijn over de uitvoering van de werkzaamheden door Heembouw. Gemiddeld geven de bewoners Heembouw maar liefst een 8,8 voor de uitvoering van de werkzaamheden en het eindresultaat.

Interessant? Wees sociaal