Deel via LinkedIn

Deel via E-mail

31 oktober 2019

In het hart van Aalsmeer, tussen het oude lintdorp en de grote internationale spelers die Aalsmeer rijk is, ontwikkelt Heembouw 29 gevarieerde, multifunctionele bedrijfsruimten. De casco bedrijfsruimten verschillen in oppervlakte tussen (circa) 90 en 200 m2 en hebben een vanafprijs van €110.000,- VON excl. BTW.

Binnenkort begint de verkoop via Van Luling BOG en Schenk Makelaars. Kopers krijgen een aantal keuzemogelijkheden, zoals het uitbreiden van de verdiepingsvloer, het samenvoegen van twee units of het vervangen van een overheaddeur voor een glazen pui. De units zijn gasloos en voorzien van een uitbreidbaar aantal zonnepanelen.

De Nieuwe Punt artist impression


Bedrijvenpark De Nieuwe Punt is een centraal gelegen project op bedrijventerrein Green Park Aalsmeer. De ligging van het kavel en de architectuur van de bedrijfsruimten maken dit project uniek. De Nieuwe Punt is ontworpen door Architektenburo Guido Bakker en wordt eigentijds en ruim opgezet, in een groenrijke omgeving en de mogelijkheid te parkeren op privé parkeerplaatsen. Stoere, zwarte sinusbeplating zullen de basis vormen voor de robuuste uitstraling.

Meer informatie vind u hier.

Interessant? Wees sociaal