Deel via LinkedIn

Deel via E-mail

6 november 2019

NVM, de Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen NVM U.A., realiseert in samenwerking met Heembouw een nieuw hoofdkantoor in Utrecht. BOAG ondersteunt en ontzorgt NVM gedurende het proces van contracteren, voorbereiden en bouwen.

De nieuwbouw in het Utrechtse Papendorp heeft een oppervlakte van circa 4.800 m2 en biedt werkplekken voor NVM en Academie voor Vastgoed-medewerkers. Tevens biedt het nieuwe kantoor trainingsfaciliteiten voor de leden. In het ontwerp van Heembouw Architecten is ruimte voor werken, ontmoeten, leren en parkeren.

NVM en Heembouw hebben de overeenkomst getekend voor het exterieur en interieur. Heembouw start medio 2020 met de realisatie en de oplevering staat gepland medio 2021. Tijdens de realisatie van de nieuwbouw verzorgt BOAG in opdracht van NVM het projectmanagement en de kwaliteitsborging.

NVM Utrecht Heembouw Architecten Artist Impression Interieur
Schetsontwerp interieur


Heembouw realiseert een duurzaam en gezond kantoor waar de werknemers van NVM en Academie voor Vastgoed in de tweede helft van 2021 met veel plezier zullen werken.

NVM Utrecht Heembouw Architecten Artist Impression

 Klik hier voor de projectpagina.

Interessant? Wees sociaal