Deel via LinkedIn

Deel via E-mail

Schaffenburg Office Furniture

Op bedrijventerrein Bakestein in Zwijndrecht, pal aan de A16, realiseerde ontwerpende bouwer Heembouw de nieuwe huisvesting voor Schaffenburg Office Furniture. Heembouw Architecten maakte het ontwerp. Schaffenburg is een Nederlandse, producerende groothandel van kantoormeubilair met een omvangrijk dealernetwerk.

Het nieuwe bedrijfspand bestaat uit een bedrijfshal van 4500 m2 waar ruimte is voor montage werkzaamheden, voldoende magazijnruimte en het typerende logistiek proces; meubels en inrichting worden namelijk reeds gemonteerd geleverd op locatie bij de klant. Aan de voorzijde langs de snelweg zijn daarnaast twee volumes zichtbaar; een showroom op de eerste twee etages en twee lagen kantoorruimte op de bovenste etages. Het hart van het gebouw wordt gevormd door een volledig transparante laag waar ontvangst en ontmoeting samenkomen in een werkcafé met toegang tot het dakterras.

Schaffenburg Office Furniture
Opgeleverd
Zwijndrecht
Schaffenburg
Heembouw Architecten

Updates


Schaffenburg opgeleverd

27 augustus, 2020

Donderdag 27 augustus 2020 leverde Heembouw de nieuwe huisvesting voor Schaffenburg Office Furniture op. De oplevering werd in een klein comité gehouden. Na het officiële tekenmoment heeft Marieke Wijnbergen, namens Schaffenburg, haar waardering getoond voor de intensieve en goede samenwerking, met een klein presentje met persoonlijke boodschap voor het Heembouw projectteam. Een zeer mooi en gewaardeerd gebaar. Lees meer

PB - Tekenmoment Schaffenburg v2.jpeg

Laatste loodjes voor de afbouw

23 juli, 2020

Vandaag vond de vooroplevering van het pand plaats. Ondertussen zijn de trappen in het atrium geplaatst en ligt de daklichtstraat op zijn plek. Ook de PV-panelen liggen op de hal, en het dakterras is gereed voor gebruik. 

1
7
IMG_8226.JPG
IMG_8004.JPG
IMG_8019.JPG
IMG_8023.JPG
IMG_8011.JPG
IMG_8015.JPG
IMG_8018.JPG

Afbouw in volle gang

22 juni, 2020

De composiet kaders worden gemonteerd en het LED-scherm hangt inmiddels aan de buitengevel langs A16. De afbouw is in volle gang: de tegelzetter en de schilder zijn gestart met de werkzaamheden en buiten is er gestart met het straatwerk.

1
3
IMG_4959.jpg
IMG_7712.jpg
IMG_7702.jpg