Deel via LinkedIn

Deel via E-mail

Nieuwe huisvesting voor LEMO in Haarlem

Heembouw heeft voor LEMO Benelux een hoogwaardig kantoorpand met assemblageruimte (2.000 m2) en bedrijfshal (580 m2) gerealiseerd. Aan de nieuwe huisvesting, op bedrijventerrein Waarderpolder in Haarlem is veel aandacht besteed aan duurzaamheid en het comfort van de medewerkers. Zo kreeg de assemblage een mossedumdak, werden er PV panelen geplaatst en is het gehele pand gasloos. Habeon Architecten was verantwoordelijk voor het ontwerp van de nieuwe bedrijfslocatie.

Huisvesting Lemo Haarlem ontwerp Habeon Architecten
Opgeleverd
Haarlem
LEMO Benelux
Habeon Architecten

Voortgang project


LEMO opgeleverd

17 juni, 2019

Woensdag 12 juni is de nieuwe huisvesting van LEMO Benelux op bedrijventerrein Waarderpolder in Haarlem feestelijk opgeleverd.

1
2
Lemo-Oplevering.jpg
LEMO-interieur.jpg (2)

Montage buitengevels gereed

7 mei, 2019

De uitvoering verloopt nog steeds volgens de afbouw-pullplanning. De montage van de buitengevels is inmiddels afgerond, de gevelreclame is geplaatst en de grondwerker is gestart met het straatwerk.

1
4
Lemo-Exterieur.jpg (1)
Lemo-Interieur.jpg (1)
Lemo-Glaswerk.jpg (1)
Lemo-Grondwerk.jpg

VR Experience LEMO

26 april, 2019

In het ontwerp van Habeon Architecten voor de nieuwe huisvesting van LEMO Benelux is veel ruimte gemaakt voor daglicht en uitzicht. De gevel weerspiegelt de high tech uitstraling en hoogwaardige kwaliteit van de producten van LEMO. Daarnaast krijgt de assemblage een mossedumdak, worden er PV panelen geplaatst en zal het gehele pand gasloos zijn. Neem alvast een kijkje in de nieuwe huisvesting door middel van deze VR Experience.