Home

Nieuw Rein fase 1 bestaat uit 35 woningen, verdeeld in 10 herenhuizen, 24 twee-onder-een-kapwoningen en 1 vrijstaande woning in een charmante, rijk gedetailleerde architectuur. De twee-onder-een-kap woningen en de vrijstaande woning hebben allemaal een achtertuin aan de Oude Rijn, de uitloper van de Oude Rijn of het toekomstige sloepenhaventje. Dit haventje krijgt 12 aanlegplaatsen voor de bewoners van NieuwRein.

Verkoop eerste 35 woningen Nieuw Rein in Hazerswoude-Rijndijk van start

Over Nieuw Rein

In de waterrijke woonwijk komen in totaal 102 duurzame woningen, bestaande uit 87 ruime koopwoningen en 15 huurwoningen. Van herenhuizen, twee-onder-een-kapwoningen en een vrijstaande woning tot eengezinswoningen. Er zijn woningen die uitkijken op de Oude Rijn en in het straatbeeld zullen veranda’s kenmerkend zijn. Het plan is zo gesitueerd dat er vanuit de hele wijk mooie zichtlijnen zijn gecreëerd naar de Oude Rijn. De ruime opzet van Nieuw Rein zorgt ervoor dat men het water overal beleeft. Voor de bewoners komen er mooie groenstroken, waar het voor kinderen heerlijk spelen is.

Op de locatie wordt al volop gewerkt om het terrein bouwrijp te maken. Naar verwachting start Heembouw het 1e kwartaal van 2022 met de bouw van de eerste 35 woningen.

Verkoop eerste 35 woningen Nieuw Rein in Hazerswoude-Rijndijk van start

Informatie start verkoop

Vanaf donderdag 8 april om 17.00 uur staat alle informatie online op de projectwebsite www.nieuwrein.nl. Naast de plattegronden van alle woningen zijn dan ook de verkoopprijzen bekend. Geïnteresseerden hebben tot maandag 19 april om 12.00 uur de tijd om zich voor hun favoriete bouwnummers in te schrijven.