Home

De 42 koopwoningen in fase 2 van Nieuw Rein bestaan uit eengezinswoningen, (geschakelde) twee-onder-een-kapwoningen en herenhuizen. De laatste twee woningtypes liggen aan een mooie groenstrook, het toekomstige sloepenhaventje of hebben direct zicht op de Oude Rijn. Naast de koopwoningen maken ook 15 sociale huurwoningen en 10 vrije sector huurwoningen deel uit van het plan.

Impressie woning fase 2 Nieuw Rein

Informatie start verkoop

Vanaf donderdag 30 september om 17.00 uur staat alle informatie online op de projectwebsite www.woneninnieuwrein.nl. Naast de plattegronden van alle woningen zijn dan ook de verkoopprijzen bekend. Geïnteresseerden hebben tot maandag 11 oktober om 12.00 uur de tijd om zich voor hun favoriete bouwnummers in te schrijven.

Over Nieuw Rein

In de waterrijke woonwijk komen in totaal 102 duurzame woningen, bestaande uit 77 ruime koopwoningen en 25 huurwoningen. Van herenhuizen, twee-onder-een-kapwoningen en een vrijstaande woning tot eengezinswoningen. Er zijn woningen die uitkijken op de Oude Rijn en in het straatbeeld zullen veranda’s kenmerkend zijn. Het plan is zo gesitueerd dat er vanuit de hele wijk mooie zichtlijnen zijn gecreëerd naar de Oude Rijn. De ruime opzet van Nieuw Rein zorgt ervoor dat men het water overal beleeft. Voor de bewoners komen er mooie groenstroken, waar het voor kinderen heerlijk spelen is.

Op de locatie wordt al volop gewerkt om het terrein bouwrijp te maken. Naar verwachting start Heembouw het 1e kwartaal van 2022 met de bouw van de eerste 35 woningen.