Home
Nieuwbouw 3 woningen de Oevers toekomstige bewoners bij funderingspalen

De laatste drie koopwoningen worden gerealiseerd bij de entree naar de nieuwe woonwijk, aan het Noordeinde. Het betreft drie woningen van het type Stockpaert; een ruime woning met een gebruiksoppervlakte van 130 m2 (inclusief uitbouw) dat zijn naam dankt aan de gelijknamige middelgrote open zeilboot.

Daniëlle de Haan van Heembouw, die samen met Hoorne Vastgoed verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van woonwijk De Oevers : “Dit is een bijzonder moment. In september 2012 hebben we de eerste informatiebijeenkomst gehad over het project en nu, zes jaar later gaan we beginnen met de bouw van de allerlaatste koopwoningen. Als deze opgeleverd worden, is De Oevers “klaar” en is Roelofarendsveen een mooie woonwijk, en een nieuw winkelgebied rijker.”

Plan De Oevers is een project van Heembouw Ontwikkeling en Hoorne Vastgoed. Hier zijn straks na afronding 300 woningen en appartementen ontwikkeld, 9 kavels en is het bestaande winkelgebied uitgebreid. Binnen de uitbreiding van het winkelgebied zal de Vomar Voordeelmarkt een nieuwe vestiging openen van 1.600 m² bvo.