Home
Schotpoort Logistics huurt 11,000 m2 in Ara Almelo

Architectuur, Natuur, Technologie en Functionaliteit

Heembouw Architecten is verantwoordelijk voor het ontwerp dat op unieke wijze invulling heeft gegeven aan de vier merkpijlers van Stellar Development, Architectuur, Natuur, Technologie en Functionaliteit. Een voorbeeld hiervan is het natuurscherm van circa vijftien meter hoog en bijna één kilometer lang. Door natuur een centrale plek te geven in het totaalontwerp, ontstaat er een sterke verbinding met de omgeving. Dat maakt Ara Almelo een bijzondere bestemming om te werken en te zijn. 

Ara Almelo biedt met haar vier aparte bouwdelen ruimte aan maximaal vier huurders, waarvan bouwdeel C bestaat uit ruim 11,000 m2 warehouse, 1500 m2 mezzanine en 560 m2 kantoor.

Schotpoort Logistics huurt 11,000 m2 in Ara Almelo

Ecologische voetafdruk verkleinen

Schotpoort Logistics is een internationale logistieke dienstverlener, gespecialiseerd in transport, warehousing en management van de gehele logistieke keten. “Samen met onze klanten zoeken wij altijd naar de allerbeste logistieke oplossing en de bestemming Ara Almelo is daarom een logische keuze” aldus Vincent Peters, verantwoordelijk voor de logistieke portefeuille van Schotpoort Logistics. 

Ara Almelo is het eerste logistieke gebouw in Nederland dat voldoet aan de EU Taxonomie verordening, een transparant classificatiesysteem dat is voortgekomen uit het Klimaatakkoord van Parijs. Dit laat zien dat Stellar Development zich sterk maakt voor onder andere een circulaire bouweconomie, omdat wat we vandaag bouwen invloed heeft op morgen.

“Wij werken met respect voor het milieu en willen onze ecologische voetafdruk zoveel mogelijk verkleinen, Ara Almelo sluit hier prachtig bij aan”, aldus Peters.

Voor meer informatie over de huurmogelijkheden kunt u terecht bij JLL in samenwerking met 3Stone Real Estate.