Home

Heembouw realiseerde in 8 maanden tijd het nieuwe pand, dat bestaat uit een bedrijfshal van 10.192m² met kantoor van 1.678m² en mezzanine van 413m². Heembouw Architecten maakte het ontwerp.

Nieuwe huisvesting Orangeworks Oss opgeleverd

Orangeworks ontwerpt, fabriceert en installeert procesequipment voor de voedingsmiddelen industrie en verkoopt en installeert deze wereldwijd. Het bedrijf maakt een stevige groei door. Op de nieuwe productielocatie in Oss worden de bestaande locaties uit Mill en Veghel samengevoegd, wat zal zorgen voor meer efficiency.

Aberdeen Standard Investments is namens belegger Aberdeen Standard European Logistics Income PLC, een vastgoedfonds dat belegt in logistiek vastgoed in Europa, de opdrachtgever voor de nieuwe huisvesting van Orangeworks en sloot hiervoor een 15- jarige huurovereenkomst.

Aantrekkelijke werkplek

Directeur Koen Verstegen van Orangeworks is zeer tevreden over het eindresultaat. ’Het is een mooi en open gebouw. De productiehal en kantoor zijn door middel van glas met elkaar verbonden, wat zorgt voor verbinding en transparantie. Met het Keltenbos direct voor de deur, biedt het onze medewerkers een aantrekkelijke werkplek. Bovendien heeft deze locatie de mogelijkheid om onze verdere groei op te vangen.’

Orangeworks zal zich nu wijden aan de verhuizing van alle activiteiten vanuit de verschillende productie locaties naar het nieuwe pand, zodat de nieuwe huisvesting in augustus in gebruik kan worden genomen.