Home

Na het welkomstwoord van Sjoerd Preesman, gaven Tom van Veen en Koen de Bruin namens Heembouw een korte toelichting over het inhoudelijke deel van Paris Proof. Zij gaven boeiende presentaties over de voordelen van Paris Proof, waaronder de focus op het werkelijke energieverbruik in plaats van de traditionele energielabelmethode. Dit zorgt voor een eenvoudiger en meer gebruiksgericht ontwerp en de inregeling van kantoorgebouwen. De deelnemers werden ook uitgedaagd om na te denken over de kosten van het Paris Proof maken van een kantoorgebouw, een essentieel aspect voor bedrijven die streven naar duurzaamheid.

Daarnaast deelden twee vooraanstaande sprekers hun inzichten met de aanwezigen: Martijn Nijland van PP Ref en Mike Odenhoven van Sumthing. Martijn gaf onder andere inzichten in de financieringswereld in combinatie met duurzaamheid en waarom financiers duurzaamheid ook belangrijk vinden. Een bijzonder hoogtepunt van het event was de duurzame attentie voor alle aanwezigen: een cadeau dat bijdraagt aan het herstel van koraalriffen in Frans Polynesië, verzorgd door Sumthing.

Paris Proeverij bij Heembouw Kantoren

Naast de inhoudelijke sessies was er ook ruimte voor ontspanning en netwerken, met een gezellig jeu de boules toernooi en een heerlijke wijnproeverij georganiseerd door Wijnzin.

Het Paris Proof event van Heembouw was een groot succes, mede dankzij de waardevolle bijdragen van de sprekers, de informatieve sessies en de interactieve activiteiten. Met veel enthousiasme kijken de deelnemers terug op een leerzame en inspirerende middag die heeft bijgedragen aan de bewustwording en implementatie van Paris Proof in de kantorenmarkt.

Heembouw blijft zich inzetten voor duurzaamheid en kijkt uit naar toekomstige evenementen en samenwerkingen om de gebouwde omgeving verder te verduurzamen.

 

Bekijk hieronder de foto's van de geslaagde Paris Proeverij