Home

Voor ons is deze award een mooie waardering voor onze lange termijn visie als familiebedrijf & altijd te gaan voor de hoogste klantwaarde én hoogste medewerkerstevredenheid. Het laat ook zien dat de combinatie van ontwerpen en bouwen, die wij onze klanten bieden, succesvol is. We zijn er trots op dat onze klanten ons met gemiddeld bijna een 9 waarderen en dat we dit jaar voor de derde keer op rij tot beste werkgever van Nederland in de bouw&infra zijn uitgeroepen. Dan volgt de titel Best presterende bouwbedrijf haast als vanzelf.

In opdracht van Cobouw, toonaangevende nieuwsbron voor de bouwnijverheid, analyseert accountantskantoor PwC jaarlijks de prestaties van de Cobouw50-bedrijven. Cobouw50 is het overzicht van de vijftig grootste bouwondernemingen van ons land.

Als familiebedrijf denken we niet in kwartalen, maar in generaties.

Léon Heddes

Over de Cobouw Award

De uitreiking van de Cobouw Awards is hét hoogtepunt van het jaar voor de Nederlandse bouwwereld. Onafhankelijke jury's belonen het allerbeste werk in de categorieën digitalisering, duurzaamheid, innovatie en infra. Cobouw reikt prijzen uit voor het beste jonge talent, het meest duurzame bedrijf en de Bouwvrouw van het jaar. En tot slot presenteren ze de best presterende bouwonderneming van het jaar met de Cobouw50 Award. Dat doet Cobouw in samenwerking met advies- en accountantskantoor PwC.

De Cobouw Awards hebben een vaste plaats in het Nederlandse bouwlandschap. Het winnen van een Award viert de duurzame vooruitgang in de bouw en zorgt voor het krijgen van waardevolle aandacht en winnen van prestige.