Home

Plieger is een landelijke groothandel in sanitair, verwarming, elektra, klimaat en installatiemateriaal.

Heembouw realiseerde in 2019 een nieuw regionaal distributiecentrum voor Plieger in Amstelveen. De toonzaal wordt direct naast dit distributiecentrum gebouwd. Dit wordt de 19e Plieger toonzaal in Nederland, waar consumenten zich kunnen laten adviseren en vooral inspireren voor hun nieuwe badkamer.

“Juist in deze tijd is het goed om te blijven investeren op de juiste plekken. Met deze toonzaal kunnen we onze klanten nog beter ons assortiment laten ervaren.”

Koert Huisman, algemeen directeur Plieger B.V.

Net als het regionaal distributiecentrum, is ook de nieuwe toonzaal ontworpen door Heembouw Architecten, wat zorgt voor een mooie aansluiting. En als eerste toonzaal ontworpen volgens de vernieuwde uitstraling van de Plieger toonzalen en doet zijn naam eer aan door de mooie grote glasvlakken in de gevel, wat als etalage fungeert voor het meest actuele assortiment.

Een positief bericht gezien de huidige Corona crisis. Op alle bouwplaatsen van Heembouw worden uiteraard stringente maatregelen nageleefd ten aanzien van onderling contact en hygiëne, om de veiligheid van een ieder op de bouwplaats te waarborgen.

Heembouw levert de nieuwe toonzaal voor Plieger in augustus 2020 op.