Home

Deze uitbreiding betekende een hernieuwing van de succesvolle samenwerking tussen WDP, Brocacef en Heembouw en haar architectenbureau Heembouw Architecten. Het distributiecentrum van circa 10.000 m2 BVO werd in 2014 eveneens door Heembouw en Heembouw Architecten turnkey gerealiseerd in opdracht van WDP. De uitbreiding kende de nodige uitdagingen; zo moest de logistiek van de nieuwe hal naadloos aansluiten op de bestaande hal, waarbij een aantal bouwtechnische aanpassingen noodzakelijk waren.

Met deze uitbreiding verdubbelt farmaceutische groothandel Brocacef zijn capaciteit in Eindhoven en is hiermee voorbereid op de huidige en verwachte groei. Naar verwachting neemt Brocacef de nieuwbouw begin 2020 in gebruik.

De hal is ambïent geklimatiseerd en wordt op een constant temperatuur niveau gehouden tussen de 15 en 25ᵒc. De komende maanden wordt het geautomatiseerde ordersysteem geïmplementeerd.

De oplevering en symbolische overhandiging van de sleutel, op de 11e van de 11e, werd samen met opdrachtgevers WDP en Brocacef in stijl gevierd.

Heembouw levert uitbreiding distributiecentrum Brocacef op