Home

Het hoogwaardige distributiecentrum bestaat totaal uit circa 32.000 m2 warehouse, een mezzanine van circa 3.200 m2 en circa 1.350 m2 kantoorruimte. DFDS zal in drie fases inhuizen. Eind januari 2022 levert Heembouw het pand en het buitenterrein op aan investeerder Union Investment Real Estate.

DFDS biedt logistieke diensten en oplossingen in de toeleveringsketen via een van de grootste geïntegreerde transport- en logistieke netwerken van Europa. Dit distributiecentrum biedt DFDS de benodigde ruimte en kwalitatieve ingrediënten om haar klanten optimaal te bedienen. 

Eindgebruiker DFDS betrekt logistieke bestemming Norma Bijsterhuizen, Wijchen

Architectuur, natuur, technologie en functionaliteit

De bestemmingen van Stellar Development kenmerken zich door op unieke wijze verbindend invulling te geven aan de vier merkpijlers: architectuur, natuur, technologie en functionaliteit. In dit ontwerp van Heembouw Architecten is naast de aandacht voor functionele logistiek ook veel aandacht besteed aan een groen en biodiverse invulling van de buitenruimte(s). Zo is de rondom de parkeergelegenheid ruimschoots aandacht besteed aan natuurinvulling, zodat een visueel aantrekkelijk groen parkeerveld ontstaat. 

De ambitie van Stellar Development is om een bestemming te realiseren aan de hand van de vier merkpijlers die de optimale synergie tussen logistieke en menselijke behoeften creëren. Norma Bijsterhuizen krijgt de BREEAM score ‘Very Good’.

Cushman & Wakefield en 3Stone waren verantwoordelijk voor de verhuurbegeleiding van deze bestemming.