Deel via LinkedIn

Deel via E-mail

Energetische verbetering van 174 appartementen

Voor woningcorporatie Havensteder is Heembouw 174 appartementen in Capelle aan den IJssel aan het verduurzamen. De appartementen worden voornamelijk op het gebied van ventilatie en isolatie aangepakt, waarbij er wordt toegewerkt naar een gasloze toekomst (2050). Het project is onderdeel van de langdurige samenwerking met Havensteder.

DSC 8310.jpg
8.0 Klanttevredenheid

"De ervaring met Heembouw is zeer positief, het project wordt professioneel opgepakt." Stichting Havensteder

In uitvoering
Capelle aan den IJssel
Havensteder

Updates


Eerste woonblok gereed

17 maart, 2020

De werkzaamheden van het eerste woonblok zijn gereed. Met het vervangen van alle geel/blauwe geveldelen heeft het gebouw een moderne uitstraling gekregen.

Omdat de werkzaamheden in bewoonde staat worden uitgevoerd, is, in overleg met de corporatie en co makers, besloten om de binnenwerkzaamheden van de volgende woonblokken op te schorten om besmettingsgevaar van het Coronavirus tegen te gaan. Dat betekent dat wij in elk geval de komende 3 weken geen nieuwe woningen meer opstarten. Voor zover als mogelijk gaan we wel door met het buitenwerk, reinigen van gevels, schilderen, vervangen van gevelpanelen, etc.

1
3
Reigerlaan-Capelle-aan-den-ijssel-3496.jpg
Reigerlaan-Capelle-aan-den-ijssel-3501.jpg
Reigerlaan-Capelle-aan-den-ijssel-3507.jpg

Bouw gestart

17 januari, 2020

Afgelopen donderdag 16 januari is de verduurzaming gestart van de 174 appartementen aan de Reigerlaan en omgeving. Dit werd feestelijk gevierd met de bewoners en projectbetrokkenen onder het genot van koffie of thee met wat lekkers. De werkzaamheden starten met reinigen en herstellen van de gevels.

1
2
Startfeestje-Reigerlaan-Capelle-aan-den-IJssel-162432.jpg
Startfeestje-Reigerlaan-Capelle-aan-den-IJssel-160620.jpg

Realisatieovereenkomst getekend

30 oktober, 2019

In opdracht van Havensteder gaat Heembouw 174 appartementen verduurzamen aan de Reigerlaan in Capelle aan den IJssel. Het plan voor energetische verbetering van de woningen is samen met Heembouw Architecten tot stand gekomen. Lees hier het nieuwsbericht.

Heembouw en Havensteder sluiten realisatieovereenkomst voor verduurzamen 174 appartementen in Capelle aan den IJssel