Deel via LinkedIn

Deel via E-mail

Woningen na verduurzaming energielabel B

Heembouw is door woningcorporatie Provides geselecteerd om 105 portiekwoningen in het Europakwartier te verduurzamen naar label B. Daarnaast zijn er extra duurzaamheidsmaatregelen aangeboden. Heembouw werkt deze uit in verschillende scenario’s, die in de komende periode met Provides verder besproken worden. Habeon Architecten is verantwoordelijk voor het ontwerp.

Verduurzamen 105 portiekwoningen Europakwartier IJsselstein
In voorbereiding
IJsselstein
Provides
Habeon Architecten

Overeenkomst getekend; start werkzaamheden in mei

25 januari, 2019

Medio mei starten we met het onderhoud en de verduurzaming van 105 portiekwoningen in de buurt Europakwartier te IJsselstein. Provides en Heembouw sloten hiervoor 23 januari een overeenkomst. De woningen worden energiezuiniger en het comfort van de woningen wordt verbeterd. Daarnaast zullen de noodzakelijke onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd. De werkzaamheden zullen rond het einde van het jaar worden afgerond, dan zijn de woningen weer klaar voor de toekomst. Lees het volledige persbericht.

1
4
Heembouw-en-Provides-ondertekening-contract-Europakwartier.jpg
Heembouw-en-Provides-verduurzamen-Europakwartier-impressie.jpg
Heembouw-en-Provides-verduurzamen-Europakwartier-impressie2.jpg
Heembouw-en-Provides-verduurzamen-Europakwartier-impressie-entree.jpg

Draagvlak bij bewoners behaald

25 september, 2018

Door middel van huisbezoeken heeft Provides de draagvlak bij bewoners behaald. De volgende stap in het proces is het indienen van de omgevingsvergunning, de ontheffing van Flora en Fauna en het realiseren van een modelwoning.

1
2
Verduurzamen 105 portiekwoningen Europakwartier IJsselstein
Verduurzamen 105 portiekwoningen Europakwartier IJsselstein