Deel via LinkedIn

Deel via E-mail

Werkzaamheden aan de Meidoornrode en Bloemenschans

Heembouw heeft voor woningcorporatie Stek verbeteronderhoud uitgevoerd bij 56 woningen aan de Meidoornrode en Bloemenschans in Voorhout. De woningen zijn naar een gemiddeld label A gegaan. Het doel van de werkzaamheden was het verlagen van het energieverbruik en het verbeteren van het wooncomfort.

Opgeleverd
Voorhout
Stek

Werkzaamheden Meidoornrode afgerond

4 november, 2019

Tot op heden heeft het weer niet mee gezeten, maar de werkzaamheden aan de Meidoornrode lopen bijna ten einde. De planning is om voor de kerst ook de werkzaamheden aan de Bloemenschans afgerond te hebben.

1
2
Meidoornrode-Voorhout-werkzaamheden-120341.jpg
Bloemenschans-Voorhout-werkzaamheden-120341.jpg

Draagvlak behaald!

3 mei, 2019

De afgelopen weken hebben de bewoners van de 56 woningen aan de Meidoornrode en de Bloemenschans in Voorhout een bezoek gehad van onze collega's om draagvlak op te halen. Na alle gesprekken heeft iedereen, op een paar bewoners na, getekend voor akkoord voor het verbeteronderhoud aan de woningen!

Vanaf half augustus gaat Heembouw starten met de werkzaamheden aan beide complexen. De woningen krijgen een goed geïsoleerd dak, nieuw HR++ glas en een nieuwe ventilatiebox met een vocht- en CO2 meter. Aan de buitenzijde worden de kozijnen geschilderd. Bij de woningen in de Bloemenschans worden ook werkzaamheden uitgevoerd aan de leien en de galerij. De planning is om voor de kerst de werkzaamheden afgerond te hebben.

1
3
Stek Meidoorn
Stek Meidoorn
Stek Meidoorn