Deel via LinkedIn

Deel via E-mail

Ontwikkeling en realisatie woon- en winkelgebied

In het centrum van Roelofarendsveen is hard gewerkt aan de realisatie van een fraai nieuw woon- en winkelgebied: De Oevers van Roelofarendsveen, direct naast het Noordplein, het huidige winkelcentrum van Roelofarendsveen. Een ideale plek voor een mooie toekomst: ín het centrum, omringd door water. In de Oevers zijn gefaseerd 309 woningen en een uitbreiding van het winkelgebied ontwikkeld en gebouwd. De Oevers kent een grote diversiteit aan woningtypen: van rijwoningen tot twee-onder-een kappers, tot vrijstaande woningen en appartementen en een aantal vrij te bebouwen kavels.

Opgeleverd
Roelofarendsveen
Centrumplan Roelofarendsveen VOF
KK Architekten / Mulleners + Mulleners

Het project


De Oevers 100% opgeleverd en overgedragen aan gemeente

8 maart, 2019

Na de oplevering van de laatste 3 woningen eind januari is nu ook het laatste deel van het openbaar gebied overgedragen aan de gemeente Kaag en Braassem. De woonwijk is na 5 jaar bouwen klaar. Heembouw heeft samen met Hoorne Vastgoed met veel plezier aan het project gewerkt en is trots op het eindresultaat!

De-Oevers-Roelofarendsveen-luchtfoto-04684.jpg (1)

Laatste drie woningen opgeleverd

29 januari, 2019

Donderdag 24 januari hebben de laatste drie kopers de sleutel gekregen van hun nieuwbouwwoning in de wijk De Oevers van Roelofarendsveen. Op 24 april 2018 werd het startsein gegeven voor de bouw van de laatste drie woningen in De Oevers. Precies 9 maanden later zijn de woningen opgeleverd. Lees het volledige nieuwsbericht.

De Oevers oplevering laatste drie woningen Roelofarendsveen

Feestelijke afsluiting project De Oevers

7 december, 2018

Ter gelegenheid van de feestelijke afronding van project De Oevers van Roelofarendsveen,  onthulden burgemeester Marina van der Velde samen met wethouder Yvonne Peter, het beeld ‘De tuinder en de plukster’. Een geschenk van Hoorne Vastgoed en Heembouw, de ontwikkelaars van De Oevers, aan de lokale gemeenschap.

Eind april 2014 sloeg Marina van de Velde de eerste paal voor dit belangrijke centrumproject. In de periode tot eind 2018 zijn in De Oevers gefaseerd 309 woningen ontwikkeld en is een uitbreiding van het kernwinkelgebied van Roelofarendsveen gerealiseerd. Door nadrukkelijk de input van de toekomstige bewoners te betrekken, is De Oevers uitgegroeid tot aantrekkelijk en gevarieerd woon- en winkelgebied. De mooie ligging, deels aan het water, de grote variatie aan woningtypen en de vele keuzemogelijkheden voor de kopers, hebben De Oevers gemaakt tot een plek waar mensen willen zijn.

De tuinder en de plukster

De Oevers werd gerealiseerd op veengrond (‘dik water’), dat vanaf de 17e eeuw bewerkt werd door onder andere tuinbouwondernemers. Ter ere van hun ondernemerschap en alles wat zij hebben bijgedragen aan dit gebied, schonken Hoorne Vastgoed en Heembouw het beeld ‘De tuinder en de plukster’ aan de lokale gemeenschap. Het beeld is in opdracht van Hoorne Vastgoed en Heembouw gemaakt door Romee Kanis.

1
2
Onthulling_beeld_De_Oevers_DSC 9578.jpg
Onthulling_beeld_De_Oevers_DSC 9609.jpg

Meer informatie over De Oevers?

Kijk op de projectwebsite of neem contact met ons op.

Bekijk onze projectwebsite