Deel via LinkedIn

Deel via E-mail

Ontwikkeling en realisatie woon- en winkelgebied

In het centrum van Roelofarendsveen is hard gewerkt aan de realisatie van een fraai nieuw woon- en winkelgebied: De Oevers van Roelofarendsveen, direct naast het Noordplein, het huidige winkelcentrum van Roelofarendsveen. Een ideale plek voor een mooie toekomst: ín het centrum, omringd door water. In de Oevers zijn gefaseerd 309 woningen en een uitbreiding van het winkelgebied ontwikkeld en gebouwd. De Oevers kent een grote diversiteit aan woningtypen: van rijwoningen tot twee-onder-een kappers, tot vrijstaande woningen en appartementen en een aantal vrij te bebouwen kavels.

De Oevers van Roelofarendsveen
Opgeleverd
Roelofarendsveen
Centrumplan Roelofarendsveen VOF
KK Architekten / Mulleners + Mulleners

Het project


Luchtfoto's De Oevers Roelofarendsveen

23 april, 2019
1
3
De Oevers Roelofarendsveen
De Oevers Roelofarendsveen
De Oevers Roelofarendsveen

De Oevers 100% opgeleverd en overgedragen aan gemeente

8 maart, 2019

Na de oplevering van de laatste 3 woningen eind januari is nu ook het laatste deel van het openbaar gebied overgedragen aan de gemeente Kaag en Braassem. De woonwijk is na 5 jaar bouwen klaar. Heembouw heeft samen met Hoorne Vastgoed met veel plezier aan het project gewerkt en is trots op het eindresultaat!

De Oevers Roelofarendsveen

Laatste drie woningen opgeleverd

29 januari, 2019

Donderdag 24 januari hebben de laatste drie kopers de sleutel gekregen van hun nieuwbouwwoning in de wijk De Oevers van Roelofarendsveen. Op 24 april 2018 werd het startsein gegeven voor de bouw van de laatste drie woningen in De Oevers. Precies 9 maanden later zijn de woningen opgeleverd. Lees het volledige nieuwsbericht.

De Oevers oplevering laatste drie woningen Roelofarendsveen