Deel via LinkedIn

Deel via E-mail

8 september 2020

Heembouw is begin september gestart met de heiwerkzaamheden van een hoogwaardig distributiecentrum op bedrijventerrein Oudeland in Berkel en Rodenrijs. Hier bouwt Heembouw, in samenwerking met investeerder Aviva, DC Oudeland. Het distributiecentrum heeft straks een totale oppervlakte van circa 20.300 m2, bestaande uit een magazijn van circa 17.494 m2, 750 m2 kantoorruimte en een mezzanine van 2.025 m2.

Gunstige ligging

Het hoogwaardige distributiecentrum is geschikt voor 1 of 2 logistieke huurders, die naar verwachting in het tweede kwartaal van 2021 de nieuwe locatie in Berkel en Rodenrijs kunnen betrekken. DC Oudeland heeft een gunstige ligging, zo liggen de Rotterdamse luchthaven en haven in de nabije omgeving. Deze bereikbaarheid zal nog beter worden door de uitbreiding van de verlengde A16 in 2025. De verhuur wordt verzorgd door de makelaars van Cushman Wakefield en Industrial Real Estate Partners.

DSC_4480.jpg

Modern distributiecentrum met BREEAM certificering

Het ontwerp van Heembouw Architecten oogt fraai en modern en voldoet aan alle specificaties die men van een modern warehouse mag verwachten. Duurzaamheid is hierbij een belangrijke pijler, het DC zal na oplevering over een BREEAM Very Good certificering beschikken.

 

DSC_4511.jpg

Interessant? Wees sociaal