Deel via LinkedIn

Deel via E-mail

4 mei 2020

Volgende week start de verkoop van de laatste fase van nieuwbouwproject Westend in Roelofarendsveen. Fase 3 bestaat uit 31 woningen, verdeeld over 6 woningtypes en gelegen op het Middeneiland. A.s. vrijdag 15 mei zal om 12.00 uur alle informatie online staat op de projectwebsite.

Westend-fase-3-2.jpg

Geïnteresseerden hebben tot maandag 8 juni 12.00 uur de tijd om zich voor hun favoriete bouwnummers in te schrijven. Om de mogelijkheid te bieden om vragen te stellen over het project tijdens de inschrijfperiode, kunnen geïnteresseerden vanaf 18 mei op afspraak langs komen bij de makelaars. Fase 3 is de laatste fase in Westend die door Heembouw Wonen zijn ontwikkeld en worden gerealiseerd.

Westend-fase-3-3.jpg

“Wonen in Westend” wordt ontwikkeld aan de rand van het centrum van Roelofarendsveen, aan de Braassemdreef. Heembouw Wonen en Kennemerland Beheer bezitten elk een deel van de gronden waarop zij zelf hun eigen woningen ontwikkelen en realiseren. De nieuwe wijk aan de rand van Roelofarendsveen wordt in meerdere fasen gerealiseerd op drie eilanden: Middeneiland, Westereiland en Oostereiland. De meeste woningen zijn gelegen aan het water, andere liggen meer in het groen centraal op het eiland.

Interessant? Wees sociaal