Deel via LinkedIn

Deel via E-mail

16 juni 2020

Maandag 15 juni, is Heembouw Bedrijfsruimten Zuid verhuisd naar het splinternieuwe en innovatieve kantoorgebouw ‘De Rithmeester’ gelegen langs de A16, op het bedrijventerrein Rithmeesterpark in Breda.

Kantoorgebouw ‘De Rithmeester’ is ontwikkeld voor meerdere gebruikers en heeft tevens een innovatiecampus. Heembouw is met de afname van de 3e en bovenste verdieping één van de huurders. De binnenhuisarchitecten van Heembouw Architecten hebben het interieur ontworpen, dat zich laat omschrijven als ruimtelijk, licht en open.

DSC_2785.jpg

Heembouw creëert plekken waar mensen willen zijn. Dat is onze visie en de ultieme belofte die we aan onze klanten doen. Ons bestaande pand aan de Rudonk in Breda is door de groei van de organisatie Heembouw Bedrijfsruimten Zuid te klein geworden. Daarnaast willen we een aantrekkelijke werkgever blijven voor onze medewerkers en voor (jonge) professionals op de arbeidsmarkt, zodat we ook in de toekomst kwaliteit en toegevoegde waarde kunnen blijven leveren aan onze klanten.

DSC_2828.jpg
DSC_2893.jpg

Interessant? Wees sociaal