Deel via LinkedIn

Deel via E-mail

1 maart 2019

De nieuwe huisvesting voor Orangeworks in Oss heeft gisteren het hoogste punt bereikt. Dat is vier maanden nadat Heembouw op bedrijventerrein Vorstengrafdonk in Oss met de bouw van het nieuwe pand is gestart, in opdracht van Aberdeen Standard Investments voor het beursgenoteerd logistieke vastgoedfonds Aberdeen Standard European Logistics Income PLC.

De nieuwe huisvesting bestaat uit een bedrijfshal met kantoor en werd ontworpen door Heembouw Architecten. Het bereiken van het hoogste punt is, samen met de medewerkers van Orangeworks, feestelijk gevierd. Jan de Wringer, eigenaar van Orangeworks,  onthulde een bijzonder kunstwerk, dat straks in de nieuwe huisvesting een prominente plaats krijgt.

Groepsfoto Orangeworks hoogste punt
Viering hoogste punt Orangeworks

Orangeworks ontwerpt, fabriceert en installeert proces equipment voor de voedingsmiddelen industrie en verkoopt en installeert deze wereldwijd. Orangeworks maakt een gezonde groei door en groeit als het ware uit haar jasje. Op de nieuwe locatie in Oss worden de twee huidige vestigingen in Mill en Veghel samen gevoegd.
Heembouw levert de nieuwe locatie voor Orangeworks 1 juli 2019 op.

Interessant? Wees sociaal