Deel via LinkedIn

Deel via E-mail

9 juli 2019

Op bedrijvenlocatie De Comphaan aan de Laan van ’t Haantje in Rijswijk-Buiten is op woensdag 3 juli, onder het toeziend oog van wethouder dhr. Keus de feestelijke eerste paal geslagen van fase 3 en 4.

Op bedrijvenlocatie De Comphaan aan de Laan van ’t Haantje in Rijswijk-Buiten is op woensdag 3 juli, onder het toeziend oog van wethouder Jeffrey Keus de feestelijke eerste paal geslagen van fase 3 en 4.

Bedrijvenlocatie De Comphaan, ontworpen door Habeon Architecten, is een ontwikkeling van Heembouw in samenwerking met de gemeente Rijswijk. In totaal worden 72 bedrijfsunits gerealiseerd, die in oppervlakte variëren tussen de 94 en 150 m2 en een vrije hoogte hebben van 6 meter. Alle units zijn voorzien van zonnepanelen. De Comphaan wordt in 4 fasen ontwikkeld. Tijdens de eerste twee fases zijn afgelopen februari al 32 units opgeleverd, aan de overige 40 units van fase 3 en 4 zijn de werkzaamheden nu officieel gestart. 

DSC_8403.jpg

Onder de regionale ondernemers uit het MKB is veel belangstelling voor De Comphaan. De units zijn inmiddels allemaal verkocht en de verwachte oplevering van de totale bedrijvenlocatie is naar verwachting begin eerste kwartaal 2020.

eerstepaal3en4.jpg

TV Rijswijk maakte een mooie compilatie.

Interessant? Wees sociaal