Deel via LinkedIn

Deel via E-mail

1 oktober 2018

Heembouw is een van de drie genomineerden voor de Cobouw Award “Beste werkgever”. Nienke Schilstra, manager HR van Heembouw, is blij met de nominatie. “Het is een mooie erkenning voor onze organisatie, en een beloning voor ons consistente beleid om onze mensen volop kansen en ontwikkelmogelijkheden te bieden.” Naast Heembouw zijn Mourik en Groenendijk PGN genomineerd.

Uit het juryberaad: “Heembouw toont zich bevlogen, betrokken en leergierig, vooral als het gaat om aantrekken van jong talent. De manier waarop het bedrijf onboarding heeft georganiseerd, kom je niet vaak tegen.”

De Beste Werkgever Award is een nieuwe prijs die Cobouw dit jaar in het leven heeft geroepen. Uit alle inzendingen heeft een onafhankelijke vakjury drie genomineerden geselecteerd. Lezers van Cobouw.nl kunnen vanaf nu hun stem uitbrengen op hun favoriet. Deze stemmen tellen voor 1/3 mee in de einduitslag; de stem van de professionele vakjury telt voor 2/3 mee.

Stem op Heembouw

U kunt uw stem uitbrengen en ons hiermee naar de overwinning helpen. Alvast bedankt voor uw hulp! Stem hier!

 

Heembouw genomineerde Cobouw Awards

Beste Werkgever 2018

Op 21 november wordt bekend wie zich de Beste Werkgever 2018 mag noemen en worden tevens de Cobouw Awards voor het meest duurzame project en het beste productconcept van afgelopen jaar uitgereikt.

Interessant? Wees sociaal