Deel via LinkedIn

Deel via E-mail

Bijzondere bedrijvenlocatie aan Rijswijkse haven

Harbour Village is een aantrekkelijke en waterrijke nieuwe bedrijvenlocatie, speciaal gericht op kleinschalige bedrijfsruimten, dienstverlening en horeca, dat in fasen werd ontwikkeld. Harbour Village is een ontwikkeling van Heembouw Ontwikkeling, samen met het Industrieschap de Plaspoelpolder (IPP) en de gemeente Rijswijk. Gelegen aan de Nijverheidsstraat in Rijswijk, op de Landtong, is Harbour Village door de ligging aan het water en de uitstekende bereikbaarheid van de locatie een aantrekkelijke plek om te werken, te ontspannen en om te investeren. Hier zijn gefaseerd in totaal 66 units gerealiseerd, die allemaal zijn verkocht en die vooral  lokale ondernemers een plek bieden waar ze willen zijn. 

Bedrijfsunits bedrijfsverzamelgebouw Harbour Village Rijswijk
Opgeleverd
Rijswijk
Heembouw Ontwikkeling
Heembouw Architecten

Voortgang van het project

2011 2018
50 updates

Highlights


Deelnemers BT Event bezoeken Harbour Village

14 november, 2018

Donderdag 8 november werd voor de 14e keer het BT event georganiseerd; het vakevenement over regionale economie en vestigingsklimaat.  Ruim 300 professionals op het gebied van duurzaamheid, economie en ruimte woonden het event in de Broodfabriek Rijswijk bij. Een van de onderdelen van het programma was een excursie naar Harbour Village, waar de aanwezigen tekst en uitleg kregen over hoe deze succesvolle gebiedsontwikkeling tot stand is gekomen.

1
2
Bezoek-deelnemers-congres-BT-aan-Harbour-Village-nov-2018.jpg
Bezoek-deelnemers-congres-BT-aan-unit-Harbour-Village-nov-2018.jpg

Feestelijke afronding

25 juli, 2018

Dinsdag 24 juli is de afronding van het project Harbour Village feestelijk gevierd, een ontwikkeling van Heembouw, in samenwerking met het Industrieschap Plaspoelpolder (IPP) en de gemeente Rijswijk. Deze gebiedsontwikkeling is in 4 fasen gerealiseerd. De bouw van fase 1 ging in juli 2014 van start en nu, 4 jaar later, zijn de laatste units opgeleverd. Ter gelegenheid van de afronding van het project, werd een kleurrijk mozaïek bankje onthuld door de Rijswijkse wethouder Armand van de Laar, directeur IPP Jan Brugman, bestuurslid IPP en Haags wethouder Richard de Mos en directeur Heembouw Werken Léon Heddes.  .

 

1
3
Harbour Village Rijswijk onthulling bankje
Harbour Village Rijswijk bankje Leon Heddes wethouders
Harbour Village Rijswijk bankje oplevering

Luchtfoto's Harbour Village

6 juli, 2018
1
4
Luchtfoto's Bedrijvenlocatie Harbour Village Rijswijk
Bedrijvenlocatie Harbour Village Rijswijk
Bedrijvenlocatie Harbour Village Rijswijk
Bedrijvenlocatie Harbour Village Rijswijk

Meer informatie over Harbour Village?

Kijk op de projectwebsite of neem contact met ons op.

Bekijk onze projectwebsite