Deel via LinkedIn

Deel via E-mail

High-tech productiesite voor kant en klaar maaltijden

In opdracht van Fresh-Care Convenience, onderdeel van Staay Food Group, realiseerde Heembouw een high-tech groentensnijderij en productiesite voor kant en klaar maaltijden op de Poort van Dronten. Bijzonder onderdeel van de nieuwe productiesite van Fresh-Care Convenience is het City farming gedeelte: een geconditioneerde ruimte waar sla op water met voedingsstoffen, onder speciale LED verlichting volautomatisch wordt opgekweekt.

Opgeleverd
Dronten
Fresh-Care Convenience
Habeon Architecten

Productielocatie overgedragen

31 mei, 2017

Op 31 mei hebben wij geheel volgens contract de nieuwbouw productielocatie en kantoor opgeleverd Staay Food Group. Ondertussen is de bedrijfsvoering in kantoor en maaltijdsaladefabriek begonnen.

1
4
Fres Care Convenience Oplevering_Week 18_DSC1722.JPG
Productiesite Fresh Care Convenience Dronten gerealiseerd door Heembouw
Fres Care Convenience Oplevering_Week 18_DSC1880.JPG
Productiesite Fresh Care Convenience Dronten gerealiseerd door Heembouw

Vooroplevering

17 mei, 2017

Op 1 mei is het nieuwe pand van Fresh Care Convenience in bedrijf genomen. Dit is nog niet de definitieve inhuizing, maar de site is ingericht als proefbedrijf om alle installaties te testen tbv klimaat- en foodsave-eisen. Alles wordt nu een maand lang getest om vervolgens op 31 mei de definitieve overdracht aan de klant plaats te laten vinden. 


Nieuwe productiesite in NOS journaal

13 april, 2017

Belangrijk innovatief item in NOS journaal van 8 april: city farming. Rien Panneman van Staay Food Group vertelde over de ins en outs, en de nieuwe productiesite in Dronten, waar straks sla geteeld wordt. Heembouw is deze aan het bouwen, naar een ontwerp van Habeon Architecten.

 

Ongeldige gegevens (Error)

Meer weten

Lees meer over onze aanpak.

Heembouw Bedrijfsruimten