Deel via LinkedIn

Deel via E-mail

72 units op bedrijvenlocatie De Comphaan

In RijswijkBuiten, aan de rand van Delft, heeft Heembouw bedrijvenlocatie De Comphaan ontwikkeld. De Comphaan bestaat uit in totaal 72 units, die in 4 fasen is ontwikkeld. De eerste fase bestond uit 16 bedrijfsruimten variërend in oppervlakte tussen de 94 en 150 m2 en hebben een vrije hoogte van 6 meter. Het ontwerp van Heembouw Architecten bood veel ruimte voor variatie. Met de zogenaamde unit configurator konden de gebruikers zelf een keuze maken uit de mogelijke deuren, ramen, gevelbekleding en kleuren, en bepaalden zo hoe hun unit eruit zou komen te zien. Zo heeft het bedrijvenpark een zeer gevarieerde en moderne aanblik gekregen.

Oplevering laatste units 2.jpg (1)
Opgeleverd
Rijswijk
Heembouw Architecten

Oplevering laatste units

12 maart, 2020

Na twee weken opleveren zijn 12 maart de laatste units en sleutels overhandigd aan de kopers. Inmiddels zijn op het bedrijventerrein diverse kopers al gestart met de afbouw van hun units. Binnenkort zullen de laatste groenstroken worden voorzien van bomen en ingezaaid worden waarmee het project compleet is.

1
3
Oplevering laatste units 2.jpg (1)
Oplevering laatste units.jpg (1)
Oplevering laatste units 3.jpg (1)

Open dag

27 januari, 2020

Woensdag 22 januari was er een open dag, waar de enthousiaste toekomstige huurders alvast een kijkje konden nemen in hun nieuwe bedrijfsruimte.

1
6
DSC 5555.jpg
DSC 5490.jpg
DSC 5543.jpg
DSC 5595.jpg
DSC 5607.jpg
DSC 5584.jpg

Bijna wind- en waterdicht

10 december, 2019

De gevels en daken zijn bijna wind- en waterdicht. De komende weken zullen we de laatste overheaddeuren en ook de kozijnen plaatsen. Daarna zal ook de gevelbeplating worden gemonteerd en krijgen de units hun uiteindelijke vorm.

1
2
comphaan2.jpg
comphaan1.jpg

Meer informatie over De Comphaan

Kijk op de projectwebsite of neem contact met ons op.

De Comphaan