Deel via LinkedIn

Deel via E-mail

Bakkerij voorziet 63 Hoogvlietsupermarkten van vers brood

Voor supermarktketen Hoogvliet realiseerde Heembouw een bakkerij op industrieterrein Prisma in Bleiswijk. De bakkerij, van in totaal 12.600 m2 BVO, zal deel uitmaken van een nieuw te realiseren distributiecentrum van Hoogvliet. Casteo bureau voor bouwkunde en architectuur uit Amersfoort maakte het ontwerp voor de meerlaagse (3 verdiepingen) bakkerij. Deze bakkerij zal 63 supermarkten van Hoogvliet van vers brood voorzien.

Nieuwbouw Hoogvliet Bleiswijk
Opgeleverd
Bleiswijk
Hoogvliet
Casteo bureau voor bouwkunde en architectuur

Bekijk het project in beeld


Officiële opening

11 november, 2015
Dinsdag 10 november is de bakkerij, van in totaal 12.600 m2 BVO, feestelijk geopend in aanwezigheid van de burgemeester van Lansingerland, Pieter van de Stadt.
1
4
Nieuwbouw meerlaagse bakkerij Hoogvliet Bleiswijk
Nieuwbouw meerlaagse bakkerij Hoogvliet Bleiswijk
Nieuwbouw meerlaagse bakkerij Hoogvliet Bleiswijk
Nieuwbouw meerlaagse bakkerij Hoogvliet Bleiswijk

Hoogste punt bakkerij Hoogvliet

16 januari, 2015

Onlangs werd het hoogste punt bereikt. Op de foto’s is goed het betonnen casco te zien; dit heeft een hoogte van in totaal 14 meter. De verdieping in staal daarboven voegt daar nog eens 9 meter aan toe. De bakkerij beslaat in totaal 12.600 m2  BVO, en zal deel uitmaken van een nieuw te realiseren distributiecentrum van Hoogvliet. 

De oplevering van het casco is in februari 2015. Daarna zullen de installateurs starten met de gecompliceerde proces- en machine installaties.

1
2
Hoogste punt Nieuwbouw meerlaagse bakkerij Hoogvliet Bleiswijk
Hoogste punt Nieuwbouw meerlaagse bakkerij Hoogvliet Bleiswijk

Heembouw bereikt eind dit jaar hoogste punt met betonnen casco bakkerij Hoogvliet

10 december, 2014

Mooie foto gisteren in de Cobouw van ons project: nieuwbouw van een meerlaagse bakkerij voor supermarktketen Hoogvliet.
Duidelijk te zien is het casco dat we aan het optrekken zijn. Tot de derde verdieping volledig in beton. In verband met het uitgebreide machinepark dat in de bakkerij zal komen, is het casco met het oog op de hoge belasting, zwaar gedimensioneerd. Voor het eind van het jaar zal het betonnen casco haar hoogste punt bereiken: de 3 verdiepingen reiken dan tot 14 meter. Daar komt nog een verdieping in staal bovenop, waarbij de kern, kantoorstrook en vloer van het ketelhuis van de bakkerij eveneens in prefab beton wordt uitgevoerd: deze verdieping wordt in week 1 en 2 gerealiseerd.

Nieuwbouw meerlaagse bakkerij Hoogvliet Bleiswijk in uitvoering