De werkzaamheden zijn in bewoonde staat uitgevoerd. Midden in de wijk was een huiskamerkeet gezet, waar bewoners zich konden terug trekken wanneer ze de overlast wilden ontvluchten. De bewoners zijn over het algemeen zeer tevreden en vinden hun woning weer een plek waar ze graag willen zijn. Uit de bewonerstevredenheidsonderzoeken komt een gemiddelde van 7,5. Een bewoner op het opleverfeestje: “Ik ben zo blij met de medewerkers. Ik stond om 7:30 op om lekker koffie voor ze te zetten, dat heb ik zelfs voor mijn man in al die jaren nog nooit gedaan!”

De gevels van de flats hebben een nieuwe look & feel gekregen. Heembouw Architecten heeft met haar ontwerp de leesbaarheid van de gevel verbeterd. Met een duidelijke plint heeft de flat een ‘fundering’ gekregen. Door een verticale accentuering boven de entree aan te brengen, is ook de ingang van het gebouw beter zichtbaar. De kleuren van deze accentuering worden doorgezet in de entree en het trappenhuis. Deze verbeteringen zorgen voor een veilig en vertrouwd gevoel bij thuiskomen. De bewoners hebben zelf inspraak gehad in de kleur voor hun entree. Tot slot zijn er nieuwe balkonhekken en dakranden geplaatst om het geheel af te maken.