Deel via LinkedIn

Deel via E-mail

5 juni 2019

In opdracht van woningbouwvereniging St. Willibrordus is Heembouw in Wassenaar gestart met de verduurzaming en verbetering van 213 appartementen. De woningen gaan van een gemiddeld label F naar label A. Naast de energetische verbetering worden er diverse onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd aan de woningen. Heembouw Architecten is verantwoordelijk voor het ontwerp.

Op dinsdag 4 juni is met een feestje voor alle bewoners, de opdrachtgever en het projectteam het startsein gegeven voor de uitvoering. Onder het genot van een kop koffie of thee en een muffin is er geproost op een voorspoedige bouw.

Start werkzaamheden Van Duivenvoordelaan Wassenaar
De 213 woningen worden rondom geïsoleerd om een beter binnenklimaat te realiseren. Daarbij worden de bestaande geisers en boilers ingeruild voor een collectief warmwatersysteem. Naast de energetische ingrepen krijgen de flats ook een frisse nieuwe uitstraling. De klankbordgroep heeft samen met St. Willibrordus uit verschillende thema’s gekozen voor het thema; zee – strand – bos, naar ontwerp van Heembouw Architecten. Het thema komt terug in de kleurstelling van de kozijnen en van de balkonhekken.

Start werkzaamheden Van Duivenvoordelaan Wassenaar

De werkzaamheden bij de 213 appartementen worden in bewoonde situatie uitgevoerd. Midden in de wijk wordt een huiskamerkeet gezet, waar bewoners zich kunnen terug trekken wanneer er werkzaamheden in hun woning wordt uitgevoerd.

Het hele project wordt begin 2020 opgeleverd.

Interessant? Wees sociaal