Deel via LinkedIn

Deel via E-mail

Heembouw gaat het nieuwe kantoor, de werkplaats, de wasstraat en de ruimte opstal voor de bussen voor Van Heugten Tours bouwen. In dit gebouw krijgen de dochterondernemingen van Van Heugten Tours ook een plek: MobiWerk (uitzendbureau voor bus- en tramchaffeurs) en OIBC (opleidingscentrum) aan de Reflexiestraat in Nootdorp.

 

Touringcarbedrijf Van Heugten Tours heeft zich gespecialiseerd in groepsvervoer, congresvervoer, evenementenvervoer, bedrijfs- en crewvervoer, zakelijk vervoer, meerdaagse reizen binnen- en buitenland, dagtochten en rolstoelvervoer. Een hecht familiebedrijf wat sinds 15 jaar is uitgegroeid tot een belangrijke speler in de regio.

 

Het nieuwe gebouw wordt gerealiseerd op bedrijventerrein Heron. Het ontwerp is gemaakt door Habeon Architecten. Het wordt een turnkey project.

Nieuwbouw kantoor Van Heugten Tours Nootdorp impressie ontwerp Habeon Architecten
In voorbereiding
Den Haag - Nootdorp
Van Heugten Tours
Habeon Architecten

Heembouw tekent contract voor realisatie nieuw kantoor Van Heugten Tours!

27 juli, 2018

In juli 2018 tekenden Van Heugten Tours en Heembouw de overeenkomst voor de realisatie van het nieuwe kantoor op bedrijventerrein Heron in Nootdorp. Habeon architecten is verantwoordelijk voor het ontwerp gemaakt.

De werkzaamheden starten in februari 2019 en wordt voor de bouwvak 2019 opgeleverd.

1
3
Van Heugten - impressie exterieur (1 van 1)-2.jpg
Van Heugten - impressie exterieur (1 van 1).jpg
Van Heugten Tours Nootdorp - tekenen contract turnkey kantoor