Deel via LinkedIn

Deel via E-mail

In opdracht van woningcorporatie Vidomes heeft Heembouw 51 appartementen aan het Vreebos in Zoetermeer energiezuiniger, veiliger en comfortabeler gemaakt. Daarnaast zijn er noodzakelijke onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd. Meijran Architecten maakte het ontwerp. 

Deuren, ramen en kozijnen zijn vervangen, en de buitengevels geïsoleerd. Verder zijn er energiezuinige ventilatiesystemen gekomen en is de dakisolatie verbeterd. Alle asbest is verwijderd en op het dak zijn zonnepanelen geplaatst. Tenslotte is ook de buitenkant van het Vreebos opgeknapt. Door al deze verbeteringen hebben de woningen nu een energielabel A++, waar ze voorheen label E hadden. Verder kregen alle woningen een nieuwe badkamer, toilet en keuken,  zijn verouderde radiatoren en cv-leidingen vervangen en is er nieuwe waterleiding en riolering gekomen. 

Verduurzamen 51 woningen Vreebos Zoetermeer
8.0 Klanttevredenheid

"Blij verrast rondom de samenwerking met bewoners. Je werkt echt samen om bewoners tevreden te maken. Maatwerk in sociale communicatie." Vidomes

Opgeleverd
Zoetermeer
Vidomes
Meijran architecten

Voortgang project


Feestelijke oplevering

16 november, 2018

Op woensdag 14 november zijn de 51 woningen aan het Vreebos in Zoetermeer feestelijk opgeleverd. Na een onderhoudsperiode van 6 maanden zijn de woningen nu energiezuiniger, veiliger en comfortabeler voor de huurders van woningcorporatie Vidomes. Tijdens het opleverfeestje onthulden Vidomes en Heembouw een fotocollage in de centrale hal. De verschillende beelden vertellen het verhaal van de werkzaamheden die de bewoners net achter de rug hebben.

1
3
Feestelijke_oplevering_woningen_Vreebos_Zoetermeer_DSC 8142.jpg
Feestelijke_oplevering_woningen_Vreebos_Zoetermeer_DSC 8175.jpg
Feestelijke_oplevering_woningen_Vreebos_Zoetermeer_DSC 8109.jpg

Voortgang werkzaamheden

1 oktober, 2018

Het buitenwerk van het eerste blok met woningen is na plaatsen van de zonnepanelen gereed. Bij het tweede blok met woningen wordt de laatste hand gelegd aan de werkzaamheden binnen, waarna we starten met de buitenwerkzaamheden.

1
2
Vreebos_Zoetermeer_Verduurzaming 01.jpg
Vreebos_Zoetermeer_Verduurzaming 02.jpg

Verduurzaming 51 appartementen gestart

23 april, 2018

Op donderdag 19 april is het startsein gegeven voor de verduurzaming van 51 appartementen aan Vreebos te Zoetermeer. Lees het volledige nieuwsbericht

1
4
Start-verduurzaming-51-appartementen-Zoetermeer-Vreebos
Start verduurzaming 51 appartementen Zoetermeer
Start verduurzaming 51 appartementen Zoetermeer
Start verduurzaming 51 appartementen Zoetermeer