Deel via LinkedIn

Deel via E-mail

Het project

Heembouw Wonen gaat voor woningcorporatie QuaWonen 60 eengezinswoningen verduurzamen in Krimpen aan den IJssel. De woningen gaan van een gemiddeld label D naar een gemiddeld label B. Heembouw Architecten is verantwoordelijk voor het ontwerp.

Govert Flinckstraat Krimpen aan den IJssel QuaWonen Heembouw Wonen verduurzamen
8.0 Klanttevredenheid

Professionele ontwikkelende bouwer die open en transparant werkt. Daarnaast worden aandachtspunten actief opgepakt en opgelost. Stichting QuaWonen over de planontwikkelingsfase

In voorbereiding
Krimpen aan den IJssel
QuaWonen
Heembouw Architecten

Projectupdates


Werkzaamheden gestart

24 september, 2020

Ondanks COVID-19 zijn deze week de werkzaamheden gestart aan de 48 eengezinswoningen en 12 seniorenwoningen. Bij het eerste woonblok worden de steigers geplaatst, waarna er wordt gestart met het isoleren van de gevels en het vervangen van de beglazing. Ook wordt er een nieuw mechanische ventilatiesysteem aangebracht. Daarnaast worden de gevels gereinigd en de kozijnen geschilderd voor een frisse uitstraling. Bij de goten wordt het zinkwerk vervangen en de dakkapellen krijgen een technische en energetische upgrade.

1
2
Govert-Flinckstraat-Kirmpen-ad-IJssel-QuaWonen-5246.jpg
Govert-Flinckstraat-Kirmpen-ad-IJssel-QuaWonen-5241.jpg

Aannemingsovereenkomst getekend

29 juni, 2020

Woningcorporatie QuaWonen heeft met Heembouw op 26 juni 2020 een turnkey overeenkomst gesloten voor de verduurzaming van 60 woningen aan de Govert Flinckstraat en omgeving in Krimpen aan den IJssel. Lees hier het nieuwsbericht.

Govert Flinckstraat Krimpen aan den IJssel QuaWonen Heembouw Wonen verduurzamen