Deel via LinkedIn

Deel via E-mail

Woningen verduurzamen

Woningcorporatie Dunavie heeft Heembouw als één van de in totaal drie partijen geselecteerd om in de periode tot 2020 circa 800 van haar woningen te verduurzamen. In dit kader is Heembouw gestart met de verduurzaming van 116 woningen, verdeeld over twee complexen aan de Boslaan in Katwijk.

Boslaan Katwijk Dunavie
In uitvoering
Katwijk
Dunavie

Werkzaamheden aan het laatste woonblok gestart

25 februari, 2019

De bouw loopt voorspoedig: de werkzaamheden aan het laatste woonblok zijn gestart. De binnen werkzaamheden worden in week 11 afgerond, het gehele project wordt in april opgeleverd.

1
2
Boslaan Katwijk Dunavie
Boslaan Katwijk Dunavie

Zonnepanelen worden gemonteerd

22 januari, 2019

De werkzaamheden van de eerste twee woonblokken zijn gereed. Bij blok 3 t/m 5 is er gestart met de binnenwerkzaamheden en de zonnepanelen worden op het dak gemonteerd.

1
2
Boslaan Katwijk Dunavie
Boslaan Katwijk Dunavie

Bakkersbonnen voor de bewoners

17 oktober, 2018

De uitvoerders van Heembouw zijn inmiddels gestart met de individuele gesprekken met de bewoners over de werkzaamheden die gaan worden uitgevoerd. Die worden in bewoonde toestand uitgevoerd. Natuurlijk doen we er alles aan om de overlast zoveel mogelijk te beperken, maar we weten dat wat we gaan doen niet onopgemerkt voor de bewoners zal zijn. Het resultaat maakt aan het einde van de rit natuurlijk veel, zo niet alles, goed, en in de tussentijd verrassen wij de bewoners met een bakkers bon, om met iets lekkers bij de koffie even ‘bij te komen’.

Boslaan Katwijk Dunavie