Deel via LinkedIn

Deel via E-mail

Alphons Ariënstraat

Voor woningcorporatie Woonplus heeft Heembouw 78 appartementen in Schiedam energetisch verbeterd. Naast de energetische verbeteringen zijn de noodzakelijke onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd. Heembouw is niet alleen verantwoordelijk geweest voor de bouwkundige werkzaamheden, maar ook mede verantwoordelijk voor de communicatie en begeleiding van de bewoners. Dit startte in het voortraject, waarbij het halen van minimaal 70% draagvlak een belangrijk onderdeel was. Hiervoor zet Heembouw haar eigen bewonersbegeleider in, die in nauwe samenwerking met de corporatie het eerste aanspreekpunt is voor alle bewoners.

 

8.0 Klanttevredenheid

"Leuk dat Heembouw meerdere presentjes voor de huurders heeft bedacht en gegeven!" Woningcorporatie Woonplus Schiedam

Opgeleverd
Schiedam
Woningcorporatie Woonplus
Habeon Architecten

Voortgang project


Feestelijke oplevering 78 appartementen

5 april, 2019

Afgelopen donderdag 4 april vierden we met Woonplus, onze ketenpartners, Habeon Architecten en de bewoners een opleverfeestje. Onder het genot van een hapje en drankje werd er geproost op de succesvolle samenwerking. Lees hier het volledige nieuwsbericht.

1
3
Alphons Ariënsstraat Schiedam Woonplus oplevering
Alphons Ariënsstraat Schiedam Woonplus oplevering
Alphons Ariënsstraat Schiedam Woonplus oplevering

JW TV - Oplevering Alphons Ariënsstraat Schiedam

8 april, 2019

Bij het opleverfeestje donderdag 4 april was Jan Willem van JW TV aanwezig. Hij interviewde uitvoerder Ton Bakker van Heembouw en projectleider Carlo Speijers van Woonplus.


Werkzaamheden aan de entrees gestart

22 januari, 2019

Alle werkzaamheden in de woningen zijn gereed. Komende periode ligt de focus op de afronding van de gevelwerkzaamheden. Inmiddels is er ook begonnen met het opknappen van de trappenhuizen. De werkzaamheden aan de entrees worden vanaf week 6 gestart. De entrees worden iets vergroot voor meer licht, zicht en ruimtelijkheid. Zo wordt het voor de bewoners veiliger en aangenamer thuis komen.

1
3
Alphons Ariensstraat Schiedam Woonplus
Alphons Ariensstraat Schiedam Woonplus
Alphons Ariensstraat Schiedam Woonplus