Deel via LinkedIn

Deel via E-mail

Alphons Ariënstraat

Voor woningcorporatie Woonplus is Heembouw gestart met het groot onderhoud en het energetisch verbeteren van 78 appartementen in Schiedam. Naast de energetische verbeteringen zullen de noodzakelijke onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd. Heembouw is niet alleen verantwoordelijk voor de bouwkundige werkzaamheden, maar ook mede verantwoordelijk voor de communicatie en begeleiding van de bewoners. Dit startte in het voortraject, waarbij het halen van minimaal 70% draagvlak een belangrijk onderdeel was. Hiervoor zet Heembouw haar eigen bewonersbegeleider in, die in nauwe samenwerking met de corporatie het eerste aanspreekpunt is voor alle bewoners.

 

Energetische verbetering 78 appartementen Woonplus Schiedam
In uitvoering
Schiedam
Woningcorporatie Woonplus
Habeon Architecten

Voortgang project


Bewoners verrassen de mannen van de bouw met een heerlijke lunch

26 oktober, 2018

Afgelopen donderdag werden de vakmensen op de bouw verrast door een bijzonder initiatief van de bewoners. Er werd een heerlijke zelfgemaakte lunch geserveerd. Hiermee wilden de bewoners hun waardering uitspreken voor het werk dat de vaklieden verzetten om hun woningen op te knappen. Schie TV maakte er opnamen van. Bewoners, bedankt voor dit mooi en lekkere gebaar; het is enorm gewaardeerd!


Duidelijk verschil gevel na groot onderhoud

14 december, 2018

De werkzaamheden in de woningen zijn gereed. De werkzaamheden buiten de woningen zijn nog in volle gang. Op de eerste foto is duidelijk verschil te zien hoe de woningen zijn verbeterd na het groot onderhoud. 

1
2
Alphons_Ariensstraat_Schiedam_na_renovatie_01.jpg
Alphons_Ariensstraat_Schiedam_voor_renovatie_01.jpg

Herkenbaar door de Heembouw kleding

12 oktober, 2018

Op een zo omvangrijk project als dit, waarbij aan meerdere woningen tegelijkertijd wordt gewerkt, is het aantal bouwplaatsmedewerkers groot. Ons eigen Heembouw personeel is standaard gekleed in herkenbare bedrijfskleding, maar ook het personeel van onze leveranciers is voorzien van Heembouw kleding. Zo zijn ze goed herkenbaar voor de bewoners.

1
4
Herkenbare medewerkers door dragen Heembouw kleding op projecten
Herkenbare medewerkers door dragen Heembouw kleding op projecten
Herkenbare medewerkers door dragen Heembouw kleding op projecten
Herkenbare medewerkers door dragen Heembouw kleding op projecten