Deel via LinkedIn

Deel via E-mail

Verduurzaming 3500 woningen

Voor woningcorporatie Havensteder is Heembouw één van de vier duurzaamheidspartners om de komende jaren 3500 woningen te verduurzamen. Bij alle projecten zullen we aandacht hebben voor o.a. de verbetering van het van wooncomfort, bewonerstevredenheid en innovatieve oplossingen. Onderdeel van de opgave is de bewonerscommunicatie voor, tijdens en na de uitvoering van de werkzaamheden en het behalen van de benodigde draagvlak.

Havensteder ondertekening duurzaamheidspartners verduurzamen 3500 woningen
In voorbereiding
Rotterdam e.o.
Havensteder

Updates


Heembouw één van de samenwerkingspartners Havensteder

13 februari, 2019

Onlangs ondertekende Havensteder met Smits Vastgoedzorg, Constructif, BAM Wonen en Heembouw een samenwerking. Deze vier partijen werken samen met Havensteder aan het verduurzamen van 3500 woningen in Rotterdam en omgeving. Lees hier het volledige nieuwsbericht.

Havensteder ondertekening duurzaamheidspartners verduurzamen 3500 woningen

Verduurzaming 40 maisonnettes Rotterdam Lombardijen

25 februari, 2019

Voor woningcorporatie Havensteder zullen we komende periode een verduurzamingsplan opstellen voor 40 maisonnettes in Rotterdam Lombardijen. De Maisonnettes worden voornamelijk op het gebied van ventilatie en isolatie aangepakt, waarbij er wordt toegewerkt naar een gasloze toekomst (2050). Het project wordt naar verwachting het vierde kwartaal van 2019 opgestart en is onderdeel van de langdurige samenwerking met Havensteder.

Bekijk hier de projectpagina.

Vergiliusstraat Pirandellostraat Rotterdam

Verduurzaming 174 appartementen Capelle aan den IJssel

25 februari, 2019

Voor woningcorporatie Havensteder zullen we komende periode een verduurzamingsplan opstellen voor 174 appartementen in Capelle aan den IJssel. De appartementen worden voornamelijk op het gebied van ventilatie en isolatie aangepakt, waarbij er wordt toegewerkt naar een gasloze toekomst (2050). Het project wordt naar verwachting het vierde kwartaal van 2019 opgestart en is onderdeel van de langdurige samenwerking met Havensteder.

Bekijk hier de projectpagina.

Reigerlaan e.o. Capelle aan den IJssel