Deel via LinkedIn

Deel via E-mail

Magistraal wonen in Castricum aan zee

In opdracht van NU Projectontwikkeling is Heembouw bezig met de transformatie van een voormalig mannenpaviljoen van Parnassia in Castricum tot 12 herenhuizen en 5 appartementen, daarnaast worden er 5 vrijstaande villa’s gerealiseerd. Het monumentale paviljoensgebouw ligt op het landgoed Duin en Bosch bij Bakkum en Castricum, dat grenst aan het Noord-Hollandse Duinreservaat.

Meer informatie: bezoek de website

De Nieuwe Loet Castricum
In uitvoering
Castricum
NU projectontwikkeling
Braaksma & Roos

Voortgang project


Eerste dakkapellen geplaatst bij het Mannenpaviljoen

19 juli, 2019

Bij de oudbouw worden de dakkapellen geplaatst. Door ze te bekleden met zink worden ze in het aanzicht teruggebracht naar de originele stijl. Verder worden er drie dakopbouwen gerealiseerd, waarvan de eerste al gereed is. Binnen zijn de installateurs bezig en worden de woning scheidende voorzet wanden geplaatst.

Bij de nieuwbouwwoningen is het metselwerk op hoogte en is de schilder bij de laatste villa de buitenkant aan het keimen. Na de vakantie zullen we starten met het monteren van de rabatdelen en het plaatsen van de pergola's.

Bij de parkeergarage is het entree en het noodtrappenhuis in aanbouw.

1
8
nieuweloet6.jpg
nieuweloet4.jpg
nieuweloet1.jpg
nieuweloet2.jpg
nieuweloet3.jpg
nieuweloet5.jpg
De-Nieuwe-Loet-Castricum-in-uitvoering-115925_resized.jpg
De-Nieuwe-Loet-Castricum-in-uitvoering-084318-resized.jpg

Bouw verloopt gestaag

8 mei, 2019

Bij de oudbouw zullen eerdaags de nieuwe dakkapellen geplaatst worden. Op de tweede verdieping zal binnenkort gestart worden met het plaatsen van de metal stud wanden. Op de begane grondvloer wordt de cementdekvloer aangebracht, Bij de villa's zijn de kozijnen geplaatst en wordt er gemetseld. Op het dak van de parkeergarage is het grondpakket aangebracht.

1
3
De Nieuwe Loet Castricum
De Nieuwe Loet Castricum
De Nieuwe Loet Castricum

Zonnepanelen geplaatst bij de villa's

12 april, 2019

De zonnepanelen zijn bij de villa's op het dak geplaatst. Bij de oudbouw worden de werkzaamheden van het dakherstel afgerond door het terugplaatsen van de dakpannen. Op het parkeerdek is nu een eerste laag primer aangebracht, waarna er een laag bitumen overheen komt. Deze laag is wortelwerend, omdat er een grondlaag overheen komt.

1
4
De Nieuwe Loet Castricum
De Nieuwe Loet Castricum
De Nieuwe Loet Castricum
De Nieuwe Loet Castricum

Meer weten?

Bezoek de website en lees over magistraal wonen in Castricum aan zee

De Nieuwe Loet