Deel via LinkedIn

Deel via E-mail

Magistraal wonen in Castricum aan zee

In opdracht van NU Projectontwikkeling is Heembouw bezig met de transformatie van een voormalig mannenpaviljoen van Parnassia in Castricum tot 12 herenhuizen en 5 appartementen, daarnaast worden er 5 vrijstaande villa’s gerealiseerd. Het monumentale paviljoensgebouw ligt op het landgoed Duin en Bosch bij Bakkum en Castricum, dat grenst aan het Noord-Hollandse Duinreservaat.

Meer informatie: bezoek de website

De Nieuwe Loet Castricum
In uitvoering
Castricum
NU projectontwikkeling
Braaksma & Roos

Voortgang project


Fundering voor 5 nieuwbouw villa's

20 november, 2018

De parkeerkelder wordt voorbereidt door het maken van een soilmixwand: een grond- en waterremmende beschoeiingswand die bestaat uit een aaneengesloten reeks soilmixpanelen. Voor de 5 nieuwbouw villa’s zijn we gestart met de fundering.

1
2
De Nieuwe Loet Castricum fundering
De Nieuwe Loet Castricum aanbrengen soilmix wand

Sloopwerkzaamheden in volle gang

25 oktober, 2018

De sloopwerkzaamheden, met name in de gebouwen, zijn in volle gang. Hierdoor worden de contouren van het gebouw steeds beter zichtbaar. Verder is er een rijweg aangelegd voor het bouwverkeer en is de fundering gestort voor de aanbouw, die gerealiseerd gaat worden aan het bestaande gebouw. Inmiddels is ruim 60 % van de beschikbare woningen verkocht.

1
3
De Nieuwe Loet Castricum
De Nieuwe Loet Castricum
De Nieuwe Loet Castricum

Werkzaamheden zijn gestart

6 september, 2018

De sloopwerkzaamheden binnen en buiten zijn gestart. Inmiddels is 50% van de woningen verkocht. Daarnaast staan er verschillende woningen onder optie.

Meer weten?

Bezoek de website en lees over magistraal wonen in Castricum aan zee

De Nieuwe Loet